2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Visítanak a magyar Antifák, mert felmentették Kyle Rittenhouse-t

Mint ismert, a kenoshai fiatalt tegnap felmentette az esküdtszék minden vádpont alól.

Kyle Rittenhouse-ra erőszakos BLM/Antifa tüntetők támadtak, aki nem szarozott, a nála lévő fegyverrel megvédte magát. Két Antifát lelőtt, egy harmadikat megsebesített.

Az áldozatok: Joseph D. Rosenbaum pedofil volt, 14 évet ült korábban. Anthony Huber családon belüli erőszak, garázdaság és drog miatt volt lecsukva. Gaige Grosskreutz feltételesen volt szabadlábon,és több rendbeli rablásért is el volt ítéleve. 

A magyar Antifa a Facebookon sirdogál, szerintük Kyle Rittenhouse egy náci sorozatgyilkos...

Ezt írják a Facebookon:

Kenosha, Wisconsin, USA. Hamarosan ítéletet hoznak egy náci sorozatgyilkos ügyében.

2020. nyarán Kenoshában egy rendőr súlyosan meglőtt egy fekete fiatalt, ezért a városban tüntetések zajlottak. Egy tizenéves fiatal, a vádlott, fegyverrel a kezében odaautózott, hogy részt vegyen a neten szervezett rendcsinálásban, vagyis a tüntetők fegyveres megfélemlítésében. Tüzet nyitott a tüntetőkre, és meggyilkolta Anthony Hubert és Joseph Rosenbaumot, akik megpróbálták megállítani ámokfutását. A gyilkosságok után a helyi rendőrök nyújtottak neki menedéket, és segítették hazajutni.

A gyilkos a szélsőjobboldali propaganda hatása alatt állt, és lelkes Trump-hívő volt. Nem kétség, hogy súlyos veszély jelent a társadalomra, de a vádlottak padjára mellé kellene ültetni a fehér felsőbbrendűség hirdetőit, az uszító propagandistákat is.

Bárki, aki vette a fáradságot, hogy végignézze a vágatlan felvételeket, láthatta, hogy jogos önvédelemből lőtt, és kizárólag azokra, akik rátámadtak. Csakis azokra. Majd felemelt kézzel odasétált a rendőrautókhoz (azok azonban elhajtottak). Így pontos a kép - csak ezek a balfaszok élnek álomvilágban...

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató