2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

A Dunában találták meg az ELTE kutatójának a holttestét

Dunában találták meg Klein Lászlónak, az ELTE kutatójának a holttestét. Klein október 28-án tűnt el munkahelyéről, azóta a rendőrség eltűnt személyként kereste. A 24.hu értesülései szerint az oktató halálának ügyében bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

Megtalálták Klein Lászlónak, az ELTE Pszichológiai Intézetének a munkatársának a holttestét. A 24.hu értesülései szerint az eltűntként keresett kutató holttestét a Dunában találták meg, a Kopaszi-gátnál. A 47 éves kutató még október 28-án tűnt el. Elhagyta a budapesti munkahelyét és egészen idáig semmit sem lehetett tudni a hollétéről. Klein kutatási területe a posztszubkulturális média, az ellenkulturális mozgalmak és a deviánsok olvasásszociológiája volt.

Alapító szerkesztője volt az Irodalom Visszavág sorozatnak, de írásai jelentek meg többek közt a Terasz, az Irodalmi Jelen, a prae.hu, a Tudományos és Műszaki Tájékoztatás és a Metal Hammer Hungarica lapjain is. A 24.hu megkereste a BRFK sajtóosztályát is az ügyben, azt a választ kapták, hogy nem merült fel bűncselekmény gyanúja és a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató