2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.15
USD : 360.22
Időjárás ikon11°

Durvul a sztori: új élettársával bujkálhat Jakab Péter

A Bors értesülései szerint nem csupán volt szavazóit hagyta cserben a Jobbik elnöke. A lap azután nyomozva, hogy mégis hol lakhat valójában a politikus, arról értesült, hogy Jakab eltitkolt élettársával közös lakásában bujkálhat.

A Bors cikke arról számol be, hogy Jakab Péter hivatalos lakóhelye Budapesten a XI. kerületi Fraknó utcában van, ezt bérli neki az Országgyűlés Hivatala, havi 239 ezer forintért. Csakhogy, mint az a hírportál írásából kiderült, ez egy kamulakás lehet, ahol soha nem lakhatott a politikus, csak a pénz megszerzése miatt köthetett szerződést egy régi családi baráttal. Az erről szóló bizonyítékokat, dokumentumokat, a Bors pénteken hozta nyilvánosságra, ezeket a Jobbik elnöke már nem is próbálta cáfolni. A lap időközben azt is kiderítette, hol lakhat valójában Jakab Péter. Szerintük a politikus a XI. kerületi Csóka utcában bujkálhat.

A cikk szerint Jakab a külvilág és persze a családja elől is igyekezhet eltitkolni ezt a lakást, nyilvánvalóan azért, hogy fenntarthassa az odaadó családapa látszatát. A Bors újságírói azt is kiderítették, hogy a Jobbik elnöke hosszú hónapok óta eltitkolt élettársi viszonyban élhet Budapesten egy, a feleségénél sokkal fiatalabb nővel. A portál szerint ezzel nemcsak a családját, a feleségét, de a pártját is kínos helyzetbe hozhatta. Budán, néhány percre a Jakab család kelenföldi ingatlanbirodalmától, egy Csóka utcai lakásban élhetnek együtt. Jakab még a hétvégéket is új élettársával töltheti, családjától és gyerekeitől távol. A lap állítása szerintéletvitelszerűen együtt élhetnek. A Bors újságírói tanúi voltak annak is, hogy a pártelnök sofőrje reggelente ide, a Csóka utcába jön Jakabért és élettársáért. A portálon közzétett felvételeken jól látszik az is, hogy a pártelnök és a hölgy mennyire titkolni próbálják ezt a kapcsolatot. Az utcára lépve azonnal körülnéznek, nem veszi-e észre őket valaki, vagy gyakran egymástól külön, néhány perc különbséggel jönnek ki és mennek be. Mozdulataik, gesztusaik azt sugallhatják, nagyon félnek attól, hogy fény derül kapcsolatukra.

A gond mindössze az, hogy a Jobbik elnöke nemcsak a kamulakással, az Országgyűléstől kicsalt pénzzel, de pártja, a politikai közvélemény, sőt gyanútlan családja becsapásával is hamis látszatot kelthet. Facebook-posztjaiban, minden ilyesfajta megszólalásában ugyanis a családjáról, gyerekeiről gondoskodó boldog családapa látszatát igyekszik kelti 

– emeli ki cikkében a Bors, akik szerint a valóság az, hogy hónapok óta titkos élettársi viszonyt folytathat az említett nővel, persze a lehető legnagyobb titokban a budai Csóka utcában. A portál szerint a lakás fenntartása, finanszírozása is további kérdéseket vethet fel. A lap értesüléseit később megerősítették jobbikos forrásaik. A párt vezetői közül néhányan hosszabb ideje tudhatnak a titkos lakásról, Jakab „kettős életéről”, és élettársáról. A cikk szerint olyan, a párt belső életét közelről ismerő személlyel is beszéltek, aki személyesen járhatott a harmadik emeleti lakásban. Ő is megerősítette, hogy a pártelnök a családját, feleségét félrevezetve, életvitelszerűen együtt élhet ezzel a bizonyos hölggyel.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató