2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Bemutatjuk Jakab szeretőjét, a háromgyerekes postáskisasszonyt

Háromgyermekes édesanya Molnár Enikő, Jakab Péter kabinetfőnöke, akivel lebukott a Jobbik elnöke – tudta meg a PestiSrácok.hu. Hétfőn a Bors hozott hozott nyilvánosságra egy videófelvételt, amelyen az látható, hogy Jakab egy budapesti lakásnál várja a nőt, majd széttárt karokkal rohan elé, másnap reggel pedig nagy körültekintéssel, együtt is távoztak a lakásból.

Az azóta megjelent cikkek szerint Jakab autója többször is ennél a lakásnál parkolt és olyan fotó is nyilvánosságra került, amelyen a Jobbik elnöke egy bőrönddel érkezik a lakáshoz. Kedden pedig arról írt a Bors, hogy bár Molnár Enikő letagadta, hogy Jakab ezúttal is nála töltötte az éjszakát, később úgy menekítették ki a politikust a lakásból. Jakab Péter persze tagad és perrel fenyeget mindenkit, azt próbálja elhitetni, hogy csak munkakapcsolat fűzi a kabinetfőnökéhez, és egész éjszakákon át csak dolgoznak.

A Lap leszögezi, hogy: az, hogy ki, miként éli az életét, kivel hál és hogyan tartja, vagy nem tartja meg a házastársi esküjét, magánügy. Ha ebben az ügyben csak arról lenne szó, hogy a Jobbik elnöke hűtlenkedik, az nem is volna a sajtó hasábjaira való, bár tegyük hozzá, hogy a balliberális médiát akkor nem zavarta a magánélet szentsége, érinthetetlensége, amikor Borkai Zsoltot vagy Szájer Józsefet kellett ízekre szedni.

Jakab Péter viselkedése, és vagdalkozó hazudozása azonban annak fényében, ahogy naponta moralizálva próbál leckét adni tisztességből, becsületből, és játssza a tisztes háromgyerekes családapát, azért mégis csak bicskanyitogató. Ehhez tegyük hozzá, ha családon kívüli életet folytatva még a csokot is felvette, az a pofátlanság netovábbja.

De ki is ez a Jakab Péter feleségénél, gyermekei anyjánál jóval fiatalabb nő, akivel most a címlapokra került?

A PestiSrácok.hu megtudta, hogy Molnár Enikő a Jobbik ifjúsági szárnyától érkezett. Tíz éve került a Jobbik Ifjúsági Tagozatába (IT), illetve az V. kerületi alapszervezethez. A Kúria utcai irodában rendszeresen megfordult. Később a V. kerületben működő, Jobbikhoz köthető online rádió, a Hazatérés Rádió egyik műsorvezetője lett. A Jobbik IT-sek törzshelye a Bajcsy-Zsilinszky utcában egy pinceklub volt. A fiatal jobbikosok ott szórakoztak és ismerkedtek, próbáltak közelebbi kapcsolatba kerülni a párt vezető politikusaival. Molnár Enikőt és barátnőjét is gyakran látták ott a társaságban. 

Jobbik szilveszteri buli, ide még párját, Szilárdot is magával vitte a nő. Olvasói fotó

A hölgy munkahelyeit tekintve is kalandos múltra tekinthet vissza. Volt ellenőr a BKV-nál, majd postás kisasszony. Utóbbi helyen ismerkedett meg párjával, H. Szilárddal, akivel három gyermekük született, az első 2014-ben. Eleinte próbálta családját is közelíteni a Jobbikhoz, a jobbikos bulikra, például szilveszterre is családosan érkezett.

 

Újabb jobbikos szilveszter. Olvasói fotó

Molnár Enikő, aki aztán Jakab kabinetfőnökeként került a csúcsra, nem mondhatni, hogy kedvelt lenne a Jobbik köreiben – mondta a párthoz közeli névtelenséget kérő forrás, aki a PestiSrácok.hu-t a nő múltjába is beavatta. Mint mondta, a kabinetvezetőnek igencsak nagy hatalma lett az utóbbi években a Jobbikban. Több régi párttaggal való szakításhoz is köze lehetett.

 

Többek között Balyi Miklós, a Jobbik V. kerületi elnöke és Balasi András, a Jobbik V. kerületi képviselője Jobbikból való kilépését, kiléptetését is állítólag Molnár Enikő számlájára írják. Bár a narratíva az volt, hogy túlságosan szélsőségesek és nem illenek a párt új profiljához, legfőbb bűnük az lehetett, hogy jól ismerték Molnárt még a Kúria utcai időkből és bulikból…


– fogalmazott a lap forrása.

Azt ugyebár tudjuk, hogy Jakab Péter családjával felvette a csokot. Kíváncsiak voltunk, hogy a szintén háromgyermekes kabinetvezető, Molnár Enikő is élt-e a lehetőséggel. Ezért írt a PestiSrácok a Jobbik sajtóosztályának. Azt is megkérdezték, pontosan milyen címen birtokolják azt a lakást, ahol Jakabot és Molnárt lencsevégre kapták, saját lakás, esetleg bérlemény és a párt, vagy esetleg valamelyik érintett a tulajdonosa vagy bérlője. Kíváncsian várják a választ azon kérdésükre is, hogy Molnár Enikő a szóban forgó lakásban lakik-e a gyerekeivel, vagy tőlük távol tartja munkaéjszakáit a Jobbik elnökével. 

(Vezető kép: Molnár Enikő és párja első gyermekükkel 2014-ben, akit még két kicsi követett. Olvasói fotó)

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató