2022. január 29. - Adél
EUR : 357.28
USD : 320.92
Időjárás ikon

Migrációt segítő egyesületnél is dolgozott a Momentum új elnöke

A Magyarország megbüntetéséért folyamatosan lobbizó Donáth Anna lett a Momentum mozgalom új vezetője. A párt európa parlamenti képviselője korábban abban az egyesületben is dolgozott, amely tanácsokkal látta el a bevándorlókat, miként lehet kijátszani a jogszabályokat Európában, írja a Magyar Nemzet.

Donáth Anna 2008–2009-ben szociológiát tanult az amszterdami Vrije Egyetemen, valamint 2010–2012 között az Amszterdami Egyetemen migrációs és etnikai tanulmányokat folytatott. 2010-ben részt vett az első Etnikai és migrációs tanulmányok nyári iskolán a révkomáromi Selye János Egyetemen.

A világhálón található életrajza szerint Donáth korábban a Soros Györgyhöz köthető, Menedék Migránsokat Segítő Egyesület projektmenedzsere volt.


Az egyesületről érdemes megjegyezni, hogy nevük szerepelt abban a kiadványban, amelyet a görög partoknál lévő migránsoknál találtak a Sky News riporterei, és amelyben jó tanácsokkal látták el a bevándorlókat, hogy hogyan kerüljék ki az ujjlenyomatvételt Magyarországon, illetve hogy miként lehet kijátszani az egyéb szabályokat Európában.

A szervezet Soros alapítványának ez erős pénzügyi támogatását élvezi évek óta: 2015-ben 21 ezer, 2016-ban 68 739 dollárt kaptak a bevándorlás segítésére.

Forrás: MNO, Demokrata

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató