2022. január 29. - Adél
EUR : 357.28
USD : 320.92
Időjárás ikon

Kamu Geri: Nem a kormány támogatja a fővárost, hanem a főváros a kormányt

Az alkalmatlan srác reagált.

„Nem a kormány támogatja a fővárost, hanem a főváros a kormányt. Nem elég, hogy a fővárosban befizetett adók 98 százalékát elvonják, még a fővárosi önkormányzatnak a saját bevételeiből is fizetnie kell a kormánynak, így valósult meg az a korábban elképzelhetetlen forgatókönyv, hogy mára a főváros nettó befizetője lett a költségvetésnek.

Két év alatt szisztematikusan kifosztották Budapestet. Elvonták a gépjárműadót, négyszeresére, 37 milliárd forintra emelték a szolidaritási hozzájárulást, 80 milliárd forint iparűzési adót vontak el a Fővárostól és a kerületektől, értelmetlen víziközműadóval igyekeznek tönkretenni az ivóvízellátást, pazarló állami kukaholdinggal a szemétszállítást, a kedvezményes hitelfelvételek blokkolásával akadályozzák a járműbeszerzést.

Most épp a közösségi közlekedést akarják ellehetetleníteni azzal, hogy a költségvetési törvényben a Budapestnek járó 12 milliárd forintot visszatartják. A kormány bünteti a budapestieket, mert a fővárosiak masszív többsége nem vevő a gyűlöletkampányaikra és tisztán látják, hogy a NER hogyan lopta szét 11 év alatt az országot, hogyan rohasztották le az oktatást és az egészségügyi rendszert.

Az Egészséges Budapest támogatási szerződések ügyében is az utolsó pillanatig packáztak a Fővárossal, csak hogy ne tudjanak a beruházásokkal tervezni a szakrendelők és a partner egészségügyi szolgáltatók. Arroganciában mindig is kiváló volt a Fidesz, kormányzásban pedig csapnivaló.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató