2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Kérés a csalódott jobbikosok felé!

Eljött az az idő, amikor a nyilvánosság erejét kell használnunk.

Elég volt. Minden kiábrándult Jobbikosnak vagy azoknak, akik napi szinten szórják szerkesztőségünkhöz a különféle sztorikat és mindenféle privát képeket juttatnak el hozzánk, itt a nyilvánosság erejével szeretnénk jelezni, hogy elég volt.

Mindennap nem akarunk és nem is kívánunk Jakab Péter félrekúrásával foglalkozni. Telenyomtátok a postaládánkat rengeteg képpel és tényleg csak a vállalhatóakat osztjuk meg a nyilvánossággal, de belőlünk már ezek a képek is azt váltották ki, hogy nem bírtunk weboldalunkkal foglalkozni és elvitte a fókuszt.

Értjük azt, hogy elküldtök olyan képet, ami eddig még nem volt nyilvános, és nekünk kell nézegetnünk, amikor Jakab karambolozott, milyen csodálatos fel volt öltözve a titkárnője, Enikő. Értjük azt, hogy ezek exkluzív fotók és elkülditek, de higgyétek el, nekünk az élettől elmegy a kedvünk, ezért ne küldjetek többet, kedves csalódott Jobbikosok. Álljon itt ezek közül pár fotó, és döntsétek el ti, hogy jogos-e az, hogy mi a nyilvánossághoz fordulunk, mert elég volt ebből.

Egyszerűen tényleg nem tudunk dolgozni, úgy bombázzák szerkesztőségünket ilyen és hasonló képekkel. Az alábbi exkluzív fotókon Jakab Péter titkárnője, Molnár Enikő látható, aki most már talán az élettársa is, de igazából fogalmunk nincs, hogy kije, mert egyre erősödnek azok a hangok, hogy lassan egy éve Molnár Enikő maga a Jobbik.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató