2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

A legocsmányabb kereszténygyalázásnak tartja a homoszexuális Mikulásról szóló reklámot Kövér László

A tegnapi Bayer show-ban Kövér László volt a vendég.

A műsorban elhangzott, hogy a világ egyre gyorsabban rohan a vesztébe, a házelnök azt mondta, jelenleg hideg polgárháború zajlik a világban. Bayer Zsolt azzal vezette fel a műsort, hogy mire adásba kerül, advent első vasárnapja lesz és hamarosan érkezik a Mikulás. A műsorvezető először felelevenítette az ünneppel kapcsolatos gyerekkori emlékeit, majd a stúdióban levetítették a norvég posta reklámját, amelyben a Mikulás szerelmes lesz egy férfiba.

A műsor további részében Bayer Zsolt fogadta Kövér László házelnököt és megkérdezte tőle, hogy akkor is megalapították volna-e a Fideszt, ha már akkor tudják, hogy 2021-ben a szabadságot majd az jelenti, hogy a norvég posta reklámjában homoszexuálisnak állítják be a Mikulást, a házelnök azt felelte, első felindulásukban vélhetően azt mondták volna, hogy

„akkor csinálja, akinek két mamája van, de ez ma már nem annyira mellbevágó, mint akkoriban lett volna”.

Kövér László szerint végül mégis megalapították volna a Fideszt azért, hogy próbáljanak ellenállni a gonosznak. 

Emberként arra rendeltettünk, hogy próbáljunk a világban ellenállni a gonosznak

A norvég reklám miatt várja a katolikus egyház és minden jóérzésű keresztyén tiltakozását, amiért meggyalázták Szent Miklós emlékét, és

„köpnek mindarra a hagyományra, ami ebből fakadt évezredeken át”.

Azt mondta, szerinte ez nem egy egyszerű, olcsó poén, amit egy államinak nevezett cég meg a média megenged magának, hanem ez a legocsmányabb kereszténygyalázás ami az utóbbi években persze már megszokottá válik, de "ha úg“ viselkedünk, mintha ez a mindennapok része lehetne, akkor persze az is lesz előbb-utóbb".

A két Fidesz-alapító egyetértett abban, hogy ez a reklám a normális, tisztességes homoszexuális felebarátaikat is felháborítja.


Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató