2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Jakab most éppen kegyeletet gyaláz

„Ilyen egy pitlák alak ízléstelen válasza a lakásbalhéjára” – reagált a Fidesz frakcióvezetője.

„Jakab Péterék kikérték az Országgyűlés Hivatalától jónéhány képviselőtársam lakásbérleti szerződését, közte a 3 éve elhunyt Hirt Ferencét is – adta hírül közösségi oldalán Kocsis Máté hétfőn. A Fidesz frakcióvezetője hozzátette:

Ilyen egy pitlák alak ízléstelen válasza a lakásbalhéjára.”

A Bors szerint Jakab Péter családjának több lakása is van Kelenföldön

Egy korábbi cikkük szerint Jakab Péter a lakásbérletével trükközik, a Jobbik elnöke azonban tagadja a hírt. Néhány nappal később azonban újabb ingatlanos hír látott napvilágot a Jobbik-vezérrel, egészen pontosan Jakab Péter családtagjaival kapcsolatban.

A portál ezúttal Jakab Péter családtagjaihoz köthető dokumentumokat, elsősorban tulajdoni lapokat hozott nyilvánosságra. Ezekből kiderült, hogy a Jobbik-vezér családtagjainak több ingatlana is van Budapest XI. kerületében, egy a Bors szerint „jó befektetésnek számító, ugrásszerű fejlődés előtt” álló területen (lenti kép).

A portál szerint „az Etele Plaza megnyitása szinte azonnal 20–30 százalékkal felértékeli majd” a környékbeli lakások árát.

Tulajdoni lappal bizonyítja értesüléseit a Bors

A portál szerint először Jakab Péter nővére és a férje kezdtek bele a kelenföldi ingatlanozásba, akik egy Fehérvári úti lakást vásároltak meg. Ezt követte a portál szerint egy lakás a Bocskai úton, amely a portál szerint „a Jakab nővér anyósának a nevén fut”. Ezután (néhány hónapja) egy Etele úti ingatlan megvásárlása következett. Ezt a lakást 2020 decemberében Jakab testvérének a férjére íratták (lásd.: tulajdoni lapok, lenti kép).

Jakab Péter nem tagadta a hírt

A fentebb részletezett hír kapcsán Jakab Péter cikkünk írásáig nem tett közzé a fentieket cáfoló nyilatkozatot, közösségi oldalán inkább annyit írt: valóban vannak rokonai, akik valóban vásároltak ingatlanokat.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató