2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

A moslék feljelenti Kövér Lászlót

Orbán Viktor és kormánya az utóbbi hetekben megmutatta hogy semmilyen eszköztől nem riadnak vissza, hogy megtartsák a hatalmukat – fogalmazott Szabó Tímea, a mérhetetlen Párbeszéd társelnöke. Szabó szerint álújságírókat küldenek a lakásuk elé, külföldi ügynöközik őket, és szerinte mindennek a hátterében a hatalommegtartási szándék áll.

„Kövér László mondott még egy nagyon durva dolgot ebben a beszédébe, azt, hogy ő ebben az ún. válsághelyzetben, amit ő maga értékel, a legfontosabb dolog a lojalitás. Azt mondta, hogy ő lojalitás alatt azt érti, hogy az elvégzett munka szakszerűsége jelenti a lojalitást az elöljárójukkal és az állammal szemben” – mondta Szabó Tímea.

Szabó azt mondta: Kövér szavaira és a Pegasus-botrányra tekintettel „a mai napon az egységes ellenzék feljelentést tesz” jogosulatlan titkos információgyűjtés és leplezett eszköz jogosulatlan alkalmazása miatt.

Mit is mondott Kövér László?

"A magyar politikai osztály egyik része önrendelkező államban és öntudatos nemzetben gondolkodik, ilyenben hisz és ilyenért dolgozik, a politika másik része pedig az önfeladó állam és önmarcangoló nemzet politikai hagyományának jegyében cselekszik. Én ezt a politikai helyzetet tartom a legveszélyesebb nemzetbiztonsági kockázatnak, amely Magyarországot fenyegeti.”

Szerintünk ez teljesen rendben van, keményebben is fogalmazhatott volna a házelnök.

Visítsatok csak...

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató