2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Homonnay Gergely: Bontsuk le a fehér, keresztény, heteroszexuális férfi uralmán alapuló társadalmi rendszert

Mint ismert, Márki-Zay Péter néhány hete szívesen fogadta Homonnay segítségét a kampányban.

Homonnay Gergely kommentben reagált Fekete-Győr András egyik Facebook-posztjára, amelyben arról ír, hogy amíg felesége tüntetni ment a parlament elé, addig ő közös gyermekükkel, Álmossal otthon maradt. A DK-közeli influenszer hozzászólásában azt írta:

„Az első gyerekes posztod, amit nem lájkoltam, hanem amire szivet nyomtam. A szülésen és a szoptatáson kívül egy férfi ui. pont mindent ugyanúgy meg tud csinálni mint egy nő. Akár vasalni is tud, vagy takarítani. A nők jogaiért a férfiaknak is küzdeni kellene, és elfelejteni a gender-alapú munkamegosztást. Bontsuk le a fehér, keresztény, heteroszexuális férfi uralmán alapuló társadalmi rendszert (mert az még a pasiknak sem jó).”

Márki-Zay Péter nemrég „szeretettel fogadta”, hogy Homonnay felajánlotta segítségét a kampányban. Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje akkor úgy fogalmazott: 

„Homonnay Gergőt szeretném itt ezúton is szeretettel köszönteni (...) felajánlotta, hogy ha kell a kampányban, szívesen segít, félre minden eddig vitánkkal, ugye ő a DK-nak nagyon lelkes támogatója, de most felajánlotta, hogy akár haza is jön Olaszországból, és segít a kampányban, úgyhogy 

Gergő, ha nem kaptad meg az sms-emet, akkor mondom, hogy gyere, és segíts!”

 

 

(Mandiner)

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató