2022. január 18. - Piroska
EUR : 355.89
USD : 311.53
Időjárás ikon

Márki-Zay bejelentette: eltörölné a gyermekvédelmi törvényt

A baloldal miniszterelnök-jelöltje azt mondta a Híradónak, hogy az LMBTQ-lobbi kiskorúakat célzó propagandáját nem tartja valós problémának, illetve megjegyezte, hogy a jogszabály gyűlöletkeltő.

Nem akar válaszolni a népszavazás – általa ostobának tartott – kérdéseire a baloldal miniszterelnök-jelöltje. Márki-Zay Péter – miután az országgyűlés elrendelte a népszavazás kiírását – az M1 Híradójának azt mondta, ha tehetné, eltörölné a gyermekvédelmi törvényt, tehát nem védené meg a kiskorú gyermekeket például a szexuális fejlődésüket befolyásoló, vagy a nemváltoztatást népszerűsítő médiatartalmaktól, mint ahogy azt sem korlátozná, hogy az iskolákban a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartsanak. S hozzátette: „Ki az az elmeháborodott, aki azt gondolja, hogy szülői engedély nélkül akar bárki Magyarországon, vagy bárhol a világon óvodás gyerekeknek nemet változtatni?”

Márki-Zay Péter szerint a törvény gyűlöletkeltő és ő az LMBTQ-lobbi kiskorúakat célzó propagandáját nem tartja valós problémának. Arra ugyanakkor nincs ötlete, hogy mit tenne akkor, ha kiderül, hogy tévedett és mégis valós a probléma.

 

(hirado.hu)

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató