2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Visszavonja a Continental támogatását a kormány

Lázár János Facebook-oldalán közölte, hogy a kormány kezdeményezte a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. és a magyar állam között létrejött szerződés felbontását.

Mint már ismert: folyamatosak a leépítések a makói Continental-gyárban, annak ellenére, hogy a cég komoly támogatást vett fel a kormánytól, hogy meg tudja tartani a dolgozóit.

Lázár János most Facebook-oldalán arról ír, hogy a kormány kezdeményezte a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. és a magyar állam között létrejött szerződés felbontását.

„A pénz visszafizetése vereség a multinak, de még nem győzelem a kirúgott munkásoknak. Az utcára tett emberek megsegítéséért további lépéseket kell tennünk. Ebben a munkában rám is számíthatnak az elbocsátott dolgozók.

Mégis tettünk egy fontos lépést előre: összefogással elértük, hogy ne lehessen büntetlenül átverni a magyar államot. Figyelmébe ajánlom az esetet minden olyan nagyvállalatnak, amely baleknak nézi Magyarországot. Tisztességtelen multik, vigyázó szemeteket Makóra vessétek!’ – fogalmaz Lázár a bejegyzésben.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató