2022. január 23. - Rajmund, Zelma
EUR : 357.02
USD : 314.86
Időjárás ikon-2°

Távozik az ATV műsorvezetője, Márki-Zay Péter mellett fog dolgozni

Távozik az ATV-től Simon András, a Csatt és A nap híre című műsorok vezetője, utóbbi műsorban ma, pénteken szerepel utoljára.

Simon Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt mellett fog dolgozni;

Márki-Zay hívta a stábjába, amire az ATV műsorvezetője igent mondott.Simon az ATV-s távozását megerősítette és elmondta, hogy a csatorna nemsokára közleményt ad ki ezzel kapcsolatban.

Márki-Zay melletti szerepvállalásról egyelőre nem kívánt részleteket elárulni. Legutóbb éppen ő vezette az ATV-n az ellenzéki előválasztás miniszterelnök-jelölti vitáját, amelyen többek között azt a Márki-Zay Pétert is kérdezte, akinek a kampányát most segíteni fogja.

Simon András kilenc éve, 2013 óta dolgozik az ATV-nél, hosszabb kihagyás után került vissza a képernyőre.

1993 és 1999 között a Magyar Televíziónál dolgozott, majd '99 és 2002 között a TV2 Tények és Jó estét, Magyarország! hírműsorait szerkesztette és vezette, majd 2002-től az Este című közéleti-politikai magazinműsor főszerkesztője és műsorvezetője volt.

Két évig (2005-2006) a Magyar Televízió műsorokért felelős alelnöki tisztségét töltötte be, majd 2007 januárjától a Magyar Telekom médiakapcsolatokért és belső kommunikációért felelős PR igazgatójaként dolgozott. 2007. október 1-jével kinevezték a Magyar Telekom Csoport kommunikációs igazgatójává. 2010. április 5-től Simon András lett a Magyar Nemzeti Bank kommunikációs igazgatója és szóvivője. 2013 végén szerződött az ATV-hez.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató