2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Buszon ülő zsidókra támadtak Londonban a migránsok - Videó

A multikulti árnyoldala.

A Jewish Chronicle által megosztott videóban az látható, hogy férfiak egy csoportja köpködve, kiabálva, sőt levett cipővel ütlegelve – ami egyes arab kultúrákban a hatalmas tiszteletlenség jele – vegzálja a buszon ülőket. A lap beszámolója szerint a busz „tele volt” zsidó tinédzserekkel, akik Londonban élvezték a hanuka első éjszakáját, az Oxford Streeten, amely London központjában található, és körülbelül olyan, mint Budapesten a Váci utca.

A rendőrség gyűlölet-bűncselekményként vizsgálja az állítólagos támadást – írja a BBC –, de egyelőre nem történt letartóztatás. 

A BBC-nek az egyik utas így nyilatkozott: „El akartunk menni, de a forgalom miatt nem tudtunk. Ekkor odajöttek a buszhoz, és elkezdték a cipőjükkel ütni, káromkodtak, kiabáltak velünk, és mutogattak felénk.” 

BBC-nek egy másik szemtanú is nyilatkozott, aki azt állította, hogy 

a rendőrség csak azután kezdte komolyan venni az eset kivizsgálását, hogy a videó elterjedt az interneten 

– írta meg a Breitbart.

Az antiszemitizmus egyre inkább jelen van a multikulturális Londonban, az incidensek és támadások évről évre egyre gyakoribbak. Sőt, a Breitbart korábban arról is beszámolt, hogy a feljegyzett antiszemita indíttatású támadások száma az 1980-as évek óta most a legmagasabb.

 

 

 

Forrás: 888.hu

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató