2024. április 25. - Márk
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

FeGyőr borzasztóan boldog, hogy Kamu Geri vezeti a listát

A Momentum listavezetője közösségi oldalán posztolta, hogy nagyon örül annak, hogy a Párbeszéd listáját Karácsony Gergely vezeti. Mint írja, a „párbeszédesek” állnak legközelebb hozzá. Szerinte ők „nem megélhetésből politizálnak, értik a 21. század szellemiségét, felkészülnek abból, amiről beszélnek”.

Andris írása:

Sosem titkoltam, hogy politikai kulturális szempontból a párbeszedések állnak hozzám legközelebb. Nem megélhetésből politizálnak, értik a 21. század szellemiségét, felkészülnek abból, amiről beszélnek. Ezért is örültem a Párbeszéd Magyarországértnak, hogy a Momentum Mozgalom után második pártként kihirdették a parlamenti listájuk névsorát. A párbeszédes listát Karácsony Gergely barátom vezeti, akivel az elmúlt években jó sok mindenen mentünk keresztül: nyertünk szövetségben választást Budapesten, kiálltunk a Diákváros mellett, és megrendeztük az elmúlt 10 év legnagyobb szabású demokratikus eseményét, az előválasztást.

Miniszterelnök-jelöltekként versenytársak voltunk, de kísértünk együtt rászoruló fiatalokat válogatott focimeccsre, a második miniszterelnök-jelölti vitára pedig rendíthetetlen munkával elértük, hogy Karácsony Gergely Zuglóban végül a tisztesség jelöltjét, Hadházy Ákost támogassa. A második fordulóban végül Márki-Zay Pétert támogattuk, majd mindannyian közös ünneplésre álltunk ki október 23-án.  

Ugyan Te főpolgármesterként folytatod a munkádat a jövő tavaszi választásokat követően is, míg én törvényalkotóként, mégis nagyon örülök, hogy a listavezetők sorában köszönthetlek, és együtt vezethetjük az egyesült ellenzék közös listáját: te párbeszédes, míg én momentumos részről!

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató