2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Márki-Zay eddigi legkeményebb üzenete: Sötétek vagytok és ostobák ti fideszesek

A baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint Orbán Viktor összefogott az ördöggel, Putyint és barátait behozza az országba, a Fidesz bőven meg van áldva aberráltakkal. Gyengébb idegzetűeknek nem ajánlott,- kezdi a mandiner az összefoglalóját erről a baromarcúról.

Erős videóval jelentkezett vasárnap Márki-Zay Péter a Facebookon. A baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje rögtön azzal kezdte, hogy Bige Lászlóval együtt ebédelt, és annak ellenére, hogy a helyszínt kétszer is megváltoztatták, a TV2 stábja mégis megtalálta. Vajon Bige Lászlót vagy engem hallgattak le? – tette fel a kérdést, majd egy átkötéssel gyorsan felidézte a balliberális médiumok hazugságát Kövér László szavaival kapcsolatban.

Bigének elmondta, hogy továbbra is úgy tudja támogatni az ellenzéki összefogás kampányát, ha rendelne egy nagymintás közvélemény-kutatást, ahogy azt tavasszal is csinálta.

A legjobb részek azonban csak ezután következtek,- írja a mandiner.

Márki-Zay némileg zavarosan úgy fogalmazott, hogy „Orbán Viktor nem a tisztességes, becsületes fejlődésért fogott össze az ördöggel, 

hanem terroristákkal vacsorázik, ebédel. Nemzetközi körözött bűnözőket, Putyint, barátait behozza az országba, befogadja és itt menekíti.”

A gyermekvédelmi törvényre utalva közölte, meg fogják szüntetni a „Szájer-törvényt” és ki fognak dolgozni egy olyan törvényt, amely megvédi a gyermekeket az „fideszes aberráltaktól”, ugyanis a Fidesz szerinte bőven meg van áldva aberráltakkal. „Az önök gyermekei nincsenek biztonságban a fideszes pedofiloktól” – közölte. Ezután arról is beszélt, hogy semmiféle gyűlöletkeltést a homoszexuális közösség, „benne a rengeteg fideszes meleg” ellen nem fog eltűrni.

Orbán nem keresztény, támogatta a melegek élettársi kapcsolatát – mondja a melegházasságot támogató Márki-Zay Péter

Később azt mondta, hogy Orbán Viktor nem keresztény konzervatív, majd (ennek alátámasztásaként?) azt mondta, hogy a miniszterelnök egy olyan liberális volt, aki a homoszexuálisok élettársi kapcsolatát is megszavazta a parlamentben. Igen, ezt az a Márki-Zay Péter mondta, aki nemrég bejelentette, támogatja a homoszexuálisok polgári házasságát.

Márki-Zay szerint a Fidesz beengedi a migránsokat, és biztosított mindenkit, hogy „olyan bűnözőket mint Orbán Viktor” senki nem fog beengedni az országba, sőt ki is fogják utasítani.

A baloldali miniszterelnök-jelölt szerint Orbán Viktor Soros tanítványa, és ötször annyi migránst telepített be, mint amennyit az amerikai spekuláns javasolt, ezért ideje lenne, hogy megdicsérje.
Orbán Viktort és Szijjártó Pétert is „Soros-bérencnek” nevezte, majd a miniszterelnökről pár mondattal később már azt mondta, hogy eljutott karrierjében a „Putyin-bérencségig”, de a látszólagos ellentmondást nem magyarázta meg.

Ezt követően egy régebbi cikke miatt abortuszpártinak nevezte Dézsi Csaba Andrást, Győr fideszes polgármesterét, miközben egy mondattal előtte arról beszélt, hogy egyetért Dézsi közelmúltban tett kijelentésével, miszerint nem törvényekkel, hanem meggyőzéssel kell küzdeni az abortusz ellen.

„Vannak olyan végtelenül ostoba emberek...”

Mielőtt végleg elvesztettük volna a fonalat Márki-Zay segítségünkre sietett. Egy dologban ugyanis következetes volt: a baloldal miniszterelnök-jelöltje korábbi kijelentéseivel – amelyben a választók és a „sötétben tartott és trágyával etetett gombák” közt vont párhuzamot – kapcsolatban megjelent hírekre reagálva sokadszorra is ostobának nevezte a Fidesz szavazóit. Szerinte ugyanis a Fidesz nézi hülyének, tartja gombának a választókat, és

„ha a Fidesz sötétben tartja és trágyával eteti a szavazóit, annak az a következménye, hogy vannak olyan végtelen ostoba emberek, akik azt hiszik, hogy a Fidesz bevándorlásellenes.”

„Ha vannak olyan Fidesz-szavazók, akik gombának tartják magukat, az azt jelenti, hogy ők ezt örömmel elfogadták, hogy őket hülyének nézik” – fogalmazott a politikus.

A teljes videót itt nézhetitek meg, de csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk:

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató