2022. január 26. - Paula, Vanda
EUR : 360.52
USD : 319.41
Időjárás ikon-1°

Egy üveg trágya és gomba várta Márki-Zayt Dorozsmán - Videó

Szabó Bálint a Szeged-Kiskundorozsmára látogató vásárhelyi polgármestert lepte meg politikai fórumán.

Mikulás napján úgy dukál, hogy a Szeged-Kiskundorozsmára látogató Márki-Zay Péter (is) kapjon Mikulás-csomagot – mondta Szabó Bálint a Mindenki Szegedért Mozgalom vezetője a vásárhelyi polgármester látogatása alkalmából hétfőn kora este. A csomag tartalma stílusosan egy adag, igazi, hamisítatlan homokhátsági trágya és itt termett csiperkegomba. A befőttesüveg, melyben a figyelmesség helyet kapott, az illatok okozta élménytől sem akarta megfosztani a haknizó polgármestert, tetejére nem került fedő.

Szabó Bálint szegedi képviselő kiemelte, Márki-Zayt a vásárhelyiek a város polgármesterének választották, de ebbéli minőségében semmit nem tett, sem a városban, sem a térségben élők érdekében, ellenben pár hónap alatt sikerült ország választóinak nagy részét megsértenie. A gombával és a trágyával a polgármester fideszes szavazókra tett megalázó kijelentésére utaltak, de nem szabad elfelejteni azt sem, hogy korábban DK-s szavazókat pedig egyenesen hazaárulónak nevezte.

Szabó Bálint kijelentette, helye van a közéletben a politikusok egymást közti vitájának, de nincs helye a választópolgárok sértegetésének. A választók véleményét pedig illik tiszteletben tartani, erre intik Márki-Zay Pétert is.

A csomagot Márki-Zay Péter nem vette át, de megköszönte és embereinek azt mondta, tegyék már le neki valahova.A trágyával és gombával teli üveget Szabó aztán az előadói asztalra helyezte, ahonnan valaki felvette és az hallatszik a felvételen, hogy azt mondja:

ezt elrakjuk, mert itt elegen vagyunk.

Vonatkozzon ez a kijelentés bármire is…

Forrás: Promenad

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató