2022. január 18. - Piroska
EUR : 355.89
USD : 311.53
Időjárás ikon

„Let's Go Brandon” bolt nyílik Massachusettsben

Massachusettsben egy vállalkozó megnyitotta „Let's Go Brandon” nevű üzletét. A North Attleborough-i üzlet kalapokat, ingeket, matricákat és feliratokat árul.


 
A interneten rendkívüli sebességgel terjedő „Let's Go Brandon”-mém október elején indult útjának, amikor az NBC sportriportere egy NASCAR-pilótával, Brandon Brownnal készített interjút az alabamai Talladega Superspeedwayen, miután Brown megszerezte pályafutása első NASCAR Xfinity Series-győzelmét. Az egyik videóban a riporter megjegyezte, hogy a tömeg a „Let's go Brandon!” (Gyerünk, Brandon!) kiáltással köszönti a versenyzőt, a valóságban azonban a nézők azt skandálták, hogy „F*ck Joe Biden” (B*szd meg, Joe Biden).

A mém a következő napokban önálló életre kelt. Október közepén egy bemondó a NAPA Super DIRT Week Pro Stock 50 rendezvényén az Oswego Speedway-en két fiatal fiút és egy lányt megkért arra, hogy az autók indulásánál segítsenek neki szurkolni. „Sofőrök, indítsák be a motorjaikat!” után a következő kijelentéssel: „Gyerünk, Brandon”.

Körülbelül másfél héttel később Ken Paxton, Texas republikánus főügyésze bejelentette, hogy állama csatlakozik Missourihoz, hogy csatolt pert indítsanak a Biden-kormányzat ellen, a bejelentéskor pedig azt mondta az ujjongó tömegnek, hogy azt üzeni Joe Biden elnöknek: „Gyerünk, Brandon! Találkozunk a bíróságon!"

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató