2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Lukácsi Katalin: Inkább ezer Floyd-freskót, mint patyomkin szenteket

Viszonylag friss hír, hogy egy amerikai egyetem campusán kiállítottak egy festményt, amely George Floydot mint Jézus Krisztust ábrázolja. Mellette pedig Szűz Máriaként, a Megváltó anyja szerepében Floyd anyja látható. Felesleges most azt feszegetni, hogy ez mennyire blaszfém jelenet. Épeszű ember undorral tudomásul veszi, hogy ilyen is van, aztán lapoz. De nem ám a progresszív vallásmagyarázók, az európai értelemben vett keresztények! Ők menetrendszerűen érkeznek és elmagyarázzák, hogy ez tulajdonképpen teljesen rendben van. Mit rendben, ez a dolgok természetes rendje.

 

Hiszen kinek is lehetne azzal problémája, hogy egy elítélt bűnözőt, aki többek között azért is a törvény színe elé került, mert egy várandós asszonyt, hasához kést szorítva, rabolta ki, Krisztusként ábrázolják? Bagatell.

Tippre Perintfalvi Rita érkezését vártam volna a védelem első sorába, de megelőzte őt Lukácsi Katalin. Az a Lukácsi, aki saját jogán meglehetősen érdektelen tényező, de Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelöltségével ez sajnos nincs így. Mivel Lukácsi Márki-Zay egyik legközelebbi bizalmasa, mozgalma elnökségi tagja, ezért pozíciója sem ugyanaz, mint pár hónappal ezelőtt.

És Lukácsi Katalin hozta a formáját. Egy kommentben elmondta, hogy ezerszer inkább Floyd-freskókat látna szívesen, semmint állítása szerint kiüresített, átlagos szenteket. Tudják, ilyen futottak még vértanúkat meg hasonlókat. Nem, azokat dobjuk. Itt van Floyd!

De Lukácsi még ezek után is emelni tudja a tétet. Azt is hozzátette, hogy kevés szentnek volt kevesebb bűne, mint egy drogfüggő bűnözőnek. Talált, süllyedt!



Sokadszorra mondom el: azok a keresztény testvérek, akik közéleti vakságuknak és tájékozatlanságuknak köszönhetően megtéveszthetők Márki-Zay sületlenségeivel, elképzelni sem tudják, mekkora ostobaságot követhetnek el. Feltéve, ha 2022-ben őt és Gyurcsányt szándékozik hatalomba juttatni.
Mert mellettük jönnek majd Lukácsiék is, akik bármilyen blaszfém baromság mellett kiállnak, ha normális keresztényeknek az nem tetszik.

Egyszer lehet hibázni.

Forrás: Vasarnap.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató