2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Donáth: tegnap Márki-Zay Péterrel találkoztam, adott egy kék szalagot is

Miközben Cseh Katalinék cégénél házkutatás zajlik, a másik momentumos hazaáruló a korrupcióellenességről ír a Facebookon.

Ezt írja Donáth a Facebookon, úgy tűnik, nem zavarja őt sem a Városháza-ügy...

„Azon dolgozunk az ellenzéki szövetség vezetőivel, hogy gyorsítsuk az együttműködést. Felpörgetjük a kampányt és négy hónap múlva leváltjuk Orbán Viktort – tegnap Márki-Zay Péterrel is találkoztam, ahol erről és a közös munkáról is egyeztettünk. Kaptam tőle egy kék szalagot is, ami az elmúlt időszakban a korrupcióellenes küzdelem egyik szimbólumává vált. Az már a zuglói előválasztáson, Hadházy Ákos támogatása kapcsán kiderült, hogy mennyire hasonlóan gondolkodunk a korrupcióellenes harcról, és arról, hogy csak akkor győzhet jövőre az ellenzék, ha tényleg a tiszták koalícióját hozza létre.

És nem kérdés az sem, hogy a kormányváltás után azonnal meg kell tisztítanunk a korrupciótól a minisztériumokat is – a magyar állam szolgálatában nem állhatnak olyanok, mint a tegnap hivatali vesztegetéssel meggyanúsított Völner Pál igazságügyi államtitkár. Rendszert fogunk váltani, hogy egy igazságosabb Magyarországot építhessünk!”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató