2022. január 25. - Pál
EUR : 358.7
USD : 316.7
Időjárás ikon-5°

A CÖF figyelmezteti Márki-Zay Pétert

„A CÖF-CÖKA figyelmezteti Márki-Zay Pétert, hogy futballnyelven szólva, »utánrúgásait« fejezze be, mert ezekért a normális társadalmi élet szereplőitől is kiállítás jár” - olvasható a Civil Összefogás Fórum legfrissebb közleményében, melyet az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjéhez címeztek.

„Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt úgy tűnik, hogy mindent mesterfokon tud, kezdve a trágyázástól az aberrált jelző használatáig. Közgazdászként is repeszt, hazugságnak nevezi a rezsicsökkentést, majd pár napos gondolkodás után bejelenti, hogy ő megtartaná, de másként csinálná.

Nagy a duma, nem veszi észre, hogy ő még csak egy hordószónok, de azok között is a gyengék közé sorolható. Az aberrált szót nap mint nap használja fűre-fára, beteges ismételgetéssel, és úgy véli, mindenre tud orvosságot, azaz a 21. század polihisztora” – írják.

„Újat, hasznosat nem tervez, csak a meglévő, kifejezetten jól működő kormányzási eredményeket übereli. Leszögezzük, hogy az ismételgetés perverzióra utal, ezzel nem lehet meccset nyerni. Irány az öltöző, és utána a grund” – zárják soraikat.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató