2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Jönnek a Pegasusos pólók, sapkák, amit a Noár nevű bohóccal reklámoznak

Molnár Áron szerint a pólókat készítő csapat „merészen beleáll a tabu témákba”.

Valakik meglátták a piaci rést, és gyártottak egy sor pólót, sapkát és egyéb kiegészítőt a Pegasus-ügy kapcsán. A pólók egy kampány részeként kerülnek forgalomba, ennek a kampánynak pedig az a célja, hogy ne merüljön feledésbe a lehallgatási ügy.

A kampány megálmodói Molnár Áront, azaz noÁrt is felkérték, hogy vegyen részt a pólók és sapkák népszerűsítésében, a színész pedig igent is mondott a felkérésre. Mint a színész megjegyzi, „bármikor, bárkit lehallgathat a kormány”. NoÁr ismerteti a „Pegazus-szoftver” főbb funkcióit is, s azt is kiemeli, hogy ilyen szoftvereket csak terrorizmussal vagy szervezett bűnözéssel gyanúsított emberek ellen használhatják – ehhez képest újságírókat is megfigyelhetett vele a kormány.

„Folyamatosan emlékeztetnünk kell magunkat és egymást, hogy miben élünk és fel kell tennünk a kérdést, hogy ezt akarjuk-e” – figyelmeztet Molnár Áron, aki szerint a pegasusos pólók bizonyítják, hogy az emberek nem felejtenek. NoÁr azt írja, a pólók megvásárlásával a Direkt36 „elszánt, újságírói” csapatát és a TASZ-t támogatja az ember, „akik 17 éve küzdenek azért, hogy Magyarországon mindenki megismerhesse alapvető emberi jogait, és érvényesíthesse azokat a hatalom indokolatlan beavatkozásaival és mulasztásaival szemben”. A színész szerint a pólókat készítő csapat „merészen beleáll a tabu témákba”.



„Támogassuk együtt azokat, akik sokszor helyettünk harcolnak” – írja bejegyzése végén Molnár Áron.

Egyre "jobb" ötleteik vannak a libsiknek - Herczeg Zoltán pl. szivárványos öltönyre varratott magyar címert.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató