2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Reagált Szabó Tímea: bepereli Ganspergert

„Legalább volt annyi eszetek, hogy csak utaltatok erre a kreténségre” – reagált a Karácsony-párt társelnöke.


 
Mint írtuk, újabb felvétellel jelentkezett az Anonymus-álarcos alak csütörtökön. A hanganyagon Gansperger Gyula többek között arról beszél: Bajnai lehet a rendszernek a tetején, amelynek segítségével külföldi üzleti körök szeretnék ismét hatalomra segíteni az ellenzéket Magyarországon, de szóba hozza Szabó Tímeát is.

Mint fogalmaz: „Most vannak ugye ezek a külföldön kiképzett figurák, mint a Szabó Tímea, Kabul rózsája, ő a CIA-nak dolgozott kint Kabulban. (...) K***a kemény a csaj, de ezért. (...) Ő kint dolgozott New Yorkban is, meg Kabulban is.” 

Szabó Tímea bepereli Ganspergert

A baloldali képviselő a felvételre hivatalos Facebook-oldalán reagált. A Karácsony-párt társelnöke az „idétlenkedésnek” nevezett CIA-s résszel kapcsolatban úgy fogalmaz: „legalább volt annyi eszetek, hogy csak utaltatok erre a kreténségre, nem mondtátok ki nyíltan, hiszen tudtátok: ha megteszitek, azonnal feljelentelek titeket”.

Leszögezte ugyanakkor bejegyzésében: Gansperger Gyulát beperli rágalmazásért. Mint fogalmazott: „ahhoz képest, hogy 12 éve nyomjátok azt a mantrát, hogy én ügynök vagyok, valahogy a nagy leleplezés valahogy mindig elmaradt”. A politikus a felvételen említet „kabuli és amerikai éveiről szólva” hozzátette, valóban „dolgozott már Kabulban és még a Harvard Egyetemen is”, ugyanakkor Szabó Tímea aláhúzta:  „hadd áruljam el, hogy például New Yorkban sosem éltem vagy dolgoztam”.

„Nekünk nincs mit titkolnunk”

Hasonlóan Karácsony Gergely Városházát érintő védekezéséhez, Szabó Tímea is elmondta: szerinte „nincs mit titkolniuk”, mint fogalmazott: „mi becsülettel politizálunk egy tisztességes és szolidáris országért!”

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató