2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Jakabnak megint nagyon elege lett

„Közben eszembe jutott, hogy a benzin ára 38, az étolajé 27, a margariné 20 százalékkal nőtt egy év alatt” – fejti ki a baloldali Jobbik első embere, Jakab Facebook-posztjában, amiben leírja: „Orbán szerint örüljünk az 5 százalék nyugdíjemelésnek. Azt mondta, nem lehet most többet adni, mert ezt a pénzt meg is kell termelni.”

„Na most az a helyzet, „drága miniszterelnök úr”, hogy az emberek ennél jóval több pénzt termelnek akkor, amikor látástól vakulásig dolgoznak. Csak végül nem ők kapják meg, hanem a Völnerek meg a Mészárosok. Tudja, az ön korrupt gazemberei” – áll a bejegyzésben.

Jakab Péter hozzáteszi, hogy szerinte, mikor a miniszterelnök bejelenti, „hogy ad 5 százalék nyugdíjemelést, meg 10 százalékot a melósoknak, kb. úgy viselkedik, mint a tolvaj, aki kirabolja a házat, de az aprót az asztalon hagyja, és elvárja, hogy ezért legyünk hálásak. Hát nem. A tolvajok normális helyen nem hálát kapnak, hanem bilincset. Mi ilyen országban szeretnénk élni, és 2022-től ilyenben is fogunk” – posztolta a Jobbik politikusa.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató