2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Kamu Geri: Emmanuel Macron francia elnökkel találkoztam tegnap este

„Közös Európa vízióról, EU-s pénzekről, a magyar választások tisztaságáról és a mindkét országot érintő orosz befolyásról beszéltünk.” – írja az alkalmatlan főpolgármester Facebook-posztjában. Karácsony egy büdös szót sem értett, de dicsekszik a közösségi oldalon.

Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölttel, Donáth Annával, a Momentum elnökével és Dobrev Klárával, a DK európai parlamenti képviselőjével közösen találkozott a politikus Emmanuel Macron francia elnökkel tegnap este. Mindannyian egyetértettek abban, hogy erős, sikeres Európára van szükség.

„Ezzel szemben Orbán Viktor évek óta az EU ellen próbálja hangolni a magyarokat, és azokat az erőket támogatja, amelyek bomlasztják, nem építik a szövetséget. A találkozón kiemelten foglalkoztunk az önkormányzatok ügyével is. Márki-Zay Péter és én is elmondtuk, hogy az önkormányzati választások óta nagyon nehéz helyzetben vannak azok a települések, ahol ellenzéki a vezetés” – fejti ki Karácsony.

Kamu Geri azt is elárulta, hogy ezek mellett az alacsony magyar fizetésekről, az inflációról, és az uniós támogatások kérdéses szétosztásáról is beszámoltak Macronnak.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató