2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Helló, blökik! - Orbán Viktor látogatása az ürömi állatotthonban

A kormányfő személyesen szállította ki a telepre a kormányzati program keretében országszerte több mint kétszáz hasonló intézménynek biztosított 500 kilogrammnyi állateledelt.


 
Orbán Viktor szerdán látogatást tett az Ürömi Állatotthonban, ahová fél tonna állateledelt vitt magával – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

A miniszterelnököt Szűcsné Mércse Adrienn, az Ürömi Duhajdombi Állatotthon Alapítvány vezetője és az ott dolgozó önkéntesek fogadták. Orbán Viktor, valamint Ovádi Péter, a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos személyesen szállította ki a telepre a kormányzati program keretében országszerte több mint kétszáz hasonló intézménynek biztosított 500 kilogrammnyi állateledelt. 

Az ürömi állatotthonban, melyhez kutyaiskola is tartozik, jelenleg mintegy 50 ebet és macskát tartanak. A szervezet célja az állatok korábbi testi-lelki sérüléseinek, traumáinak kezelése is. A miniszterelnöki táp-fuvarról szerda délután videót is közzétesznek majd Orbán Viktor közösségi oldalán – tájékoztatott a sajtófőnök.

 

Képgaléria

(Kattins a képre a nagyobb méretért)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató