2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Megszólalt Makizaj balheréje Lukácsi Katalin: Cél a 2/3-os győzelem

Kell egy kéz!

 Igazából nagyon sok kell, de most, hogy Márki-Zay Péter, Magyarország leendő miniszterelnöke eltörte a kezét, ez a felhívás így szimbolikus. Sok bizonytalanságot, kritikát hallok az utóbbi napokban a kormányt váltani akarók körében.

1) Hol vagyunk? 2) Jaj, a Fidesz vezet? 3) Biztos van itt együttműködés?

Ellentétesen látom.

1) Végre nem a nyilvánosság előtt vitatkozott, és keresett utat az ellenzék! Kemény munka folyt, hogy végre újra kint legyünk az utcán, miközben a fideszes vezérkar mézeskalácsot süt.

2) Hadd higgye azt a Fidesz, hogy vezet, de jól látjuk, ők tudják igazán, hogy bukásra állnak.

3) Van! Felemelő volt már október 23-án is színpadon látni mind a 106 jelöltet, de tegnap is a felkészítőn. Hallatlan innováció, amit az egységes ellenzék hónapról hónapra bemutat. Az előválasztás, majd a váratlan eredmény után pár hét alatt egy egységes kampánycsapat! Az aláírások pedig máris záporoznak a népszavazási íveken. A titok az, hogy nem egyszerűen hatalmat akarunk váltani, hanem szeretjük ezt az országot!

Mindenkit bátorítok, ne legyünk kishitűek! Nem az 50+1 a cél, hanem az ellenzéki kétharmad! Meg lehet! Van elég szív, van elég akarat, melyek céllal sorvadoznak. És legyen elég kéz a munkához!

Legyen Magyarország mindannyiunkké!

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató