2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Bundás Andi szerint Karácsony Gergely döfte az ellenzék hátába a kést

A Reformerek miniszterelnök-jelöltje - aki nemrég jelentette be indulását - arról is beszélt, a főpolgármester „egy teljesen hiteltelen politikus”.

Varga-Damm azt mondta, az ellenzék 1 milliárd forintot elköltött az előválasztásra, ami így vélhetően hiányzik a pártok kasszájából. Ezért is volt számára érthetetlen a kampány: hiszen sokkal többet vitt, mint amit hozott, mind anyagiakban, mind energiában.

Szerinte 82 választókerületben olyan volt az előválasztás, mintha nem is lett volna, ugyanis olyan csekély számú szavazó ment el azokban a körzetekben. Ráadásul amióta az előválasztásnak vége lett, nem politizál az ellenzék, mint fogalmazott, „nem tematizálják a társadalmi-gazdasági kérdéseket. Kampányolni se ők kampányolnak, hanem a Fidesz.”

A Reformerek miniszterelnök-jelöltje elmondta, az fő üzenetük a kormányváltás, illetve a minőségi kormányzás.

„Azt gondolom, hogy nem kellenek milliárdosok egy párt mögé. Az összellenzék jelenleg nem csinál mást csak kritizál, arról beszél, amit a Fidesz csinál – ezt azonban már 12 éve látjuk. De arról nem beszél, hogy hogyan oldaná meg” - mondta a politikus.

Varga-Damm Andrea szerint árulkodó, hogy a legfontosabb üzenetük az, hogy feles törvénnyel a jelenlegi alaptörvényt megsemmisítik. A politikus szerint erre azonban semmi realitás nincsen.

„Karácsony Gergely egyszer odalép valahová, aztán visszalép”

 

A főpolgármester korábban az RTL Klub Híradójának arról beszélt, Gattyán György és más olyan, ellenzék színeiben induló politikusok kampánya, akik nem az összellenzék részeként indulnak mind a Fidesz zsoldjában állnak: „kamupártok és kamujelöltek”.

Varga-Damm Andrea erre úgy reagált: „ő Karácsony Gergely helyében nem nagyon szólalna meg”.

„Ő volt az, aki az ellenzékhátába döfte a kést. Karácsony Gergely egyszer odalép valahová, aztán visszalép: egy teljesen hiteltelen politikus. És ha már itt tartunk, a legnagyobb kamupárt a Párbeszéd”

 – tette hozzá.

Az ex-jobbikos szerint a főpolgármester jobban tenné, ha a fővárossal foglalkozna, és azokat az elégedetlen hangokat hallaná meg, amik a munkáját minősítik.

 

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató