2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Teljes a káosz: Jakab kivégezné Márki-Zayt, ők nem tartanak vele felfelé

A baloldali Jobbik vezére elérkezettnek látta az időt, hogy beleálljon az ellenzék messiásába, Márki-Zay Péterbe.

Kijelentette, hogy a jobbikosok nem felfelé mennek, hanem előre és nélkülük nincs győzelem. A kommentelők ugrottak is, szétszedik az elmebeteg Márki-Zayt.

Ezt írja:

Mi, jobbikosok érkeztünk a legtávolabbról az egységes ellenzékbe. Mégis megérkeztünk, hogy ne kövessük el újra a 2018-asok hibáját. Megérkeztünk, noha a hatalom a létezésünket is tiltani akarta.
Amikor 2020 januárjában átvettem a Jobbik vezetését, még mindig a milliárdos ÁSZ-büntetést nyögtük, miközben a pártot meg kellett tisztítani azoktól, akik ma is együttműködnek a Fidesszel. A büntetést kifizettük, a pártot megtisztítottuk és felkészítettük arra, hogy az egységes ellenzék részeként küzdhessen a kormányváltásért.

Rengeteg aktivistával, és dupla annyi pénzzel szálltunk be az előválasztás finanszírozásába, mint a többi párt. 29 körzetben nyertük el a választók bizalmát. A legnehezebb körzeteket bízták ránk, ahol vérrel és verítékkel lehet csak legyőzni a Fideszt, de rajtunk nem fog múlni.

Ezután összegszerűen a Jobbik ajánlotta fel a pártok közül a legtöbb pénzt a közös ellenzéki kampányba. Rajtunk nem múlhat a közös miniszterelnök-jelölt győzelme. És nem is fog. Aki ezek után a Jobbikot támadja, az Orbán hatalmon maradását segíti. De ezt a közös miniszterelnök-jelölt nyilván nem hagyná, hisz érte is küzdünk.

Igaz, mi nem felfelé nézünk, hanem előre. Így kisebb az esélye annak, hogy elbukunk, nagyobb annak, hogy célba érünk. Mert így tudunk figyelni a szövetségeseinkre és a karmesterre is. Ha irányít, megyünk.

Ha nem, akkor is. A 29 legnehezebb körzet kötelez. Rajtunk nem fog múlni a kormányváltás. Rajtunk nem. Mi, jobbikosok készen állunk. Csak előre!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató