2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

"Soha ne mondd ki azt, hogy Gyurcsány!" - itt a DK karácsonyi kisfilmje

A Gyurcsány Ferenc által megosztott videó tippeket ajánl az ellenzéki szavazóknak, hogy „túléljék az ünnepeket”.

„Félsz, hogy a politika felforgatja a családi ünneplést? Jönnek a fideszes rokonok, és nem szeretnél kerítéslebontó, rezsicsökkentés-gyűlölő sorosügynöknek tűnni, de azt is tudod, hogy Brüsszel csak egy város?” – teszi fel a kérdést a Demokratikus Koalíció elnöke.

A karácsonyi felvételen ellenzéki politikusok láthatók, akik különböző helyszíneken, táblákkal a kezükben mutatják meg tippjeiket, amikkel szerintük elkerülhetők a családi veszekedések. A résztvevők között van Gyurcsány, Dobrev Klára, az Európai Parlament alelnöke, Kálmán Olga DK-elnökségi tag, Vadai Ágnes alelnök, Barkóczi Balázs képviselő-jelölt, Varju László alelnök, Vágó István elnökségi tag, Gy. Német Erzsébet főpolgármester-helyettes, Csúcs Zsombor, a DK ifjúsági szervezetének elnöke, Varga Zoltán képviselő-jelölt, Rónai Sándor EP-képviselő, Molnár Csaba alelnök, Oláh Lajos közös ellenzéki jelölt, Bősz Anett képviselő-jelölt, valamint Ara-Kovács Attila DK-alelnök és Ráczné Földi Judit elnökségi tag.

Olyan jó tanácsokkal látják el a szavazókat, mint hogy: „Ne kérj viccből karácsonyra adriai jachtozást!” Emellett óva intenek az áremelkedés- és a keleti vakcinák témájától is, mondván: „úgysem veszünk többet, gyártani fogjuk”. A forintot dicsérni kell, hogy mennyire népszerű, hiszen ezért kérnek belőle egyre többet egy euróért – írják gunyorosan.

A legfontosabb azonban: „Soha ne mondd ki, de tényleg soha, soha ne mondd ki, hogy Gyurcsány!”Inkább a száraz pulyka legyen a téma, vagy a gyerekek, de semmiképp se Gyurcsány Ferenc.

„Lehet a karácsony meghitt, őszinte is amikor vére mindent megbeszélhet a család. Boldog karácsonyt!” – zárul a videó.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató