2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

A Kutyapárt megunta, hogy Márki-Zay hazudozik, borítják a bilit

Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutyapárt elnöke Facebook-bejegyzésében nézett utána annak, ki is az az ötvenötezer “migráns”, akiket Márki-Zay Péter kampánykamujában úgy emleget, hogy Orbán Viktor telepítette be őket. Mint fogalmaz: “ez a totális hazugság egyelőre, amit kampányként az ellenzéktől kaptunk”.

Kovács Gergely a Facebookon arról ír, hogy egyetlen kampányanyaga van jelenleg eddig az ellenzéknek az elmúlt két hónap alatt, amely szerint Orbán Viktor 55 ezer migránsbűnözőt telepített be Magyarországra. A Kétfarkú Kutyapárt elnöke utánanézett a KSH 2019-es adatainak, amelyekre Márki-Zay hivatkozik. Mint kifejti, az 55 297 “migráns közül”

- 38 511 Európából (ebből 28 000 szomszédos országból telepedett le Magyarországon, akiknek a nagy része feltehetőleg határon túli magyar);

- 12 546 Ázsiából (ebből gyilkos bűnöző kínai migráns: 2354);

- 2736 Amerikából;

- 1412 pedig Afrikából érkezett.

Mindezek alapján Kovács Gergely megjegyzi, “ők Márki-Zay Péter eljövendő »Szeretemországának« 55 ezer gyilkos, bűnöző kínai migránsa, akiket Orbán idetelepített”.

Ez a totális hazugság egyelőre, amit kampányként az ellenzéktől kaptunk. A Fidesszel szinte csak baj van, de azért csak sikerült találni valamit, amikor éppen nincs

– hangsúlyozza.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató