2024. május 19. - Ivó, Milán
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon24°13°

Piros lett a paradicsom, nem sárga, Márki-Zay az elmehet a picsába

Közeledik az év vége, így engedjétek meg nekünk, hogy az évben rengeteg stresszt amit az ellenzék okozott nekünk, pici jókedvvel csillapítsuk. Ez nem valami végeláthatatlan okoskodás, vagy rettentően hosszú cikk. Egyszerűen, csupán egy apró válasz arra, hogy ma ott tartunk, miszerint tegnap a moslékkoalíció miniszterelnök-jelöltje beugrik az ATV-be, és ott csapkod mint hal a szatyorban. A lényeg, hogy Márki-Zay bement tehát az ATV-be, ott leárulózta az ellenzéket, majd megfogalmazott egy fenyegető üzenetet is, aztán bejelentette az ellenzék kampány szlogenjént:

„Egységben Magyarországért”.

Egészen elképesztő. Persze, értjük azt mi, hogy próbálják Orbánnal felvenni a versenyt, és mindent megteszenek annak érdekében, hogy valami igazán ütős mondatok szülessenek. Na, de Orbán Viktor olyat tolt az éterbe, amit talán már mindenki ismer, hogy:

Piros lett a paradicsom, nem sárga, előremegy az ország, nem hátra 

Orbán Viktor ezzel az idézettel jelezte, hogy a magyar kormány üzenete már népi szintre is eljutott. Ezzel van tele az internet, egymás után jönnek a memek és a videók.

És, ahogy említettük, picit most így az év vége fele, szerkesztőségünk, Orbán Viktor után szabadon, ezt most megfejelné az alábbiakkal:

Piros lett a paradicsom, nem sárga, Márki-Zaj az elmehet a picsába...

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató