2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Íme Kamu Geri balfasz helyettesének 5 legnagyobb beégése - Videó

A Drot.info összegyűjtötte Karácsony helyettesének, Kerpel-Fronius Gábornak az öt legviccesebb alakítását.



Karácsony Gergely eddigi városvezetői munkássága tényleg olyan, mintha egyfajta önbeteljesítő jóslatként szeretné igazolni a Fidesz 2019-es „alkalmatlanozós” kampányának tökéletes igazságtartalmát. És akkor a felsorolást itt most el lehetne kezdeni a Lánchíd-felújítása körüli – sok-sok milliárd forintba fájó – időhúzással, a busztenderrel, amit egy kamu referenciákkal rendelkező, frissen alapított céggel nyerettek meg, hogy a Városháza eladásának botrányáról ne is beszéljünk. Nekünk azonban van egy ezeket is felülmúló, végső érvünk arra, hogy Karácsonyék tényleg teljesen alkalmatlanok. Mégpedig hogy Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettest újra és újra képernyőre engedik.

Ámde ha már Karácsonyék Kerpel-Fronius szabadjára engedésével gondoskodnak a minőségi, önfeledt szórakoztatásunkról, akkor mi is hozzátesszük a magunkét azzal, hogy összegyűjtöttük az öt legviccesebb alakítását.

1. Mégiscsak ő terjeszthette elő a Városháza eladására készített dokumentumot

Kerpel-Fronius a videó elején jól láthatóan azzal a szelektív memóriazavarral küzd, ami főleg az alsó tagozatos kisfiúknál figyelhető meg, és főként mikor a tanítónéni meg szeretné tudni, ki húzta meg Zsófika copfját. A hirtelen emlékezetvesztés ilyenkor a cipő orrának heveny szemlélésével párosul, a főpolgármester-helyettes esetében a tünetegyüttest némi nyökögés is kiegészíti, ám végül csak beugrik neki, hogy voltaképpen ő volt az előterjesztő.

2. Egon úr a táblához hívja a rossz tanulót

Az abszolút felkészületlenség egyetemes mértékegysége, ha valaki – a videóban jelesül Kerpel-Fronius – még a problémára vonatkozó kérdést sem érti meg. Az igazi humorfaktort mégis az jelenti, amikor Egon úr 0:16-nál ráförmed a kegyelemkettesért hajtó főpolgármester-helyettesre.

3. A Megfejtés: a Lánchidat a tűzijáték szikrái tették tönkre

Oké, hogy a semmihez sem értő Kerpel-Froniusnak létre kellett hozni egy olyan kamu területet, ami hozzá tartozik, és végül ez lett az „okosvárosért és részvételiségért” felelős tárca. És nem véletlenül nem ő lett mondjuk a bevezetés a fizikai alapjaiba kurzus főpolgármester-helyettese. Na, de akkor is, olyat azért mégsem illik mondani, komolyan gondolni meg főleg, hogy a Lánchíd láncát a tűzijáték szikrái teszik tönkre.

4. Az évek óta tartó új típusú jelenség

Azt ugyan még mindig nem tudjuk, hogy vajon mit takarhat a részvételiségért felelés, viszont azt legalább már értjük, miért került Kerpel-Froniushoz az okosváros. Kevesen képesek ugyanis olyan kimagasló szellemi teljesítményre, amely megszüli az évek óta tartó, új típusú jelenség fogalmát. Felkészül még a nullkilométeres használtautó és az aszfaltcsíkra álmodott méhlegelő.

5. Ööö…

Egy egyszerű mondat, 11 másodperc, 3 elképesztő hosszúságú „ööö”-zéssel tagolva. Retorika de luxe, Kerpel-Fronius Gábor a neved!

 

Forrás: Drot.info

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató