2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Kamu Geri: „Én egy nagyvadnak számítok a Fidesz háborús logikájában”

„Én egy nagyvadnak számítok a Fidesz háborús logikájában” – mondta az alkalmatlan srác, aki szerint a Fidesznek komoly probléma, hogy Márki-Zay Péter lett az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, mert nem erre voltak felkészülve.



„Készültek arra, hogy hogyan kell engem letakarítani a színről. Az én politikai tőkémet morzsolni akaró hazugságok gyártása közben – mert valósággal bántani nem tudnak, ezért elkezdtek áldokumentumokat gyártani – kiderült, hogy másik céltáblára kellene lövöldözni” – fogalmazott Karácsony.

Karácsony Gergely beszámolt arról is, hogy a V4-ek főpolgármestereinek hasonló ellenzéki helyzetből kell dolgozniuk mint neki, de még ők is úgy látják, hogy a magyar főváros vezetése van a legnehezebb helyzetben.

A főpolgármester úgy látja, hogy „a Fidesz vezérkarának tagjai mind kistelepülési háttérrel, Budapestre beérkező értelmiségi, akik úgy érezték, hogy ez a közeg nem fogadja be őket igazán”, emiatt kialakult bennük egy „frusztráció”.

„Valahogy van bennük, egy otthonról hozott frusztráció, ami a politikájukban elkísérte őket odáig, hogy erre építik a politikájukat” – magyarázta Karácsony, hozzátéve, hogy az embereknek valóban sok okuk lehet frusztráltnak lenni, de pont azok az osztályok, akik a Fideszre szavaznak, azok „paradox módon ennek a rendszernek a kárvallottjai”.

„Ez a kormány, tényleg a gazdagok kormánya” – jelentette ki az alkalmatlan főpolgármester.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató