2022. január 27. - Angelika
EUR : 359.65
USD : 318.64
Időjárás ikon

Lewis Hamilton bujkál és mindenkit kikövetett az Instagramon

Aggódnak a szurkolók, amiért Lewis Hamilton mindenkit kikövetett az Instagramon. A drukkerek csak találgatnak, egyesek szerint elképzelhető, hogy soha többet nem ül Formula–1-es autóba a hétszeres világbajnok.A 36 éves versenyző több száz profilt követett a hivatalos Insta-oldalán, de már az F1-et és a Mercedest sem követi, igaz, bátyja is saját kutyája profilját is kikövette. 

Nem tudom, de azt hiszem, nem fog visszatérni

– fogalmazott a Blicknek Bernie Ecclestone, az F1 korábbi első embere. Hamilton idén júliusban hosszabbított szerződést a német istállóval, a megállapodás értelmében 2023 végéig vezet a Mercedesnek.

Az idényzáró Abu-Dzabi Nagydíj azonban mély sebet ejtett a brit pilótán. Mint ismert, a végletekig kiélezett verseny utolsó körében Max Verstappen megelőzte, így a holland lett a világbajnok. A Mercedes még aznap megóvta az eredményt, de később elfogadták az ítéletet, miszerint nem változtatnak a futam végeredményén. 

Hamiltont a szezonzáró után lovaggá ütötték Nagy-Britanniában, a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) évzáró gáláján pedig már nem vett részt, és ezt követően sem igazán adott életjelet magáról.

Egyébként nem ez az első eset, hogy Hamilton váratlant húzott a közösségi médiában. Négy évvel ezelőtt az összes posztját törölte azután, hogy rengetegen támadták, amiért hercegnőnek öltözött unokaöccsével viccelődött.

A versenyző Facebook- és Twitter-profilján egyelőre nincs változás.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató