2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Elon Musk: A woke ideológia megosztó, kirekesztő és gyűlölködő

A techmilliárdos egy interjúban fejtette ki, hogy „a woke-ság vitathatatlanul az egyik legnagyobb fenyegetés a modern civilizációra nézve”,- számol be a mandiner.hu.

 Elon Must interjút adott a Babylon Bee nevű viccoldalnak. Ám, a viccoldal jelezte, hogy ezen videóinterjú esetében, szó sincsen viccről. A beszélgetés során kitért a techmilliárdos arra, hogy a woke-ság mennyire veszélyes. Elmondta, hogy szerinte ez az ideológia sorozatosan tette tönkre a vígjátékokat. 

Elkapták a woke vírust, és eljutottak arra a pontra, amikor az egész nagyon vicces volt, aztán nem lett annyira vicces.”

Kijelentette, hogy „a woke-ság egy elterjedt agyi vírus, és vitathatatlanul az egyik legnagyobb fenyegetés a modern civilizációra nézve”. Néhány perccel később Muskot megkérdezték, hogy miért olyan romboló szerinte a woke-ság, amire azt válaszolta: „szerintem egy pozitív társadalomra kellene törekednünk, és nem lenne baj, ha humorosak lennénk”.

Majd hozzátette, „a woke-ság megosztó, kirekesztő és gyűlölködő. Okot ad a gonosz embereknek, pajzsot ad nekik, hogy gonoszak és kegyetlenek legyenek, hamis erénybe burkolózva.”

 

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató