2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Egyre több fronton ostromolja a gyerekeket a genderideológia

Mesekönyvek, TV-műsorok, táborok, iskolai foglalkozások – egyre több fronton ostromolja a gyerekeket az LMBTQ-lobbi. A genderideológia folyamatosan férkőzik be a gyerekek közé, már óvodás kortól, sokszor a szülők tudta nélkül. 2021-ben minden eddiginél erősebb volt az ideológiai befolyásgyakorlás a gyerekeken. 

Pride-hónap a mesecsatornákon

Idén júniusban, a Pride-hónap alkalmából soha nem látott erővel álltak az LMBTQ-propaganda mellé a legnézettebb mesecsatornák, amelyek különböző műsorokon keresztül kezdték el érzékenyíteni a gyerekeket.

A harcoló katonák hazatérésének ünnepléséből a Pride-felvonulást népszerűsítő, gyerekeknek szóló dal lett, amit egy transzvesztita előadóművész énekel el.

A két legnagyobb mesecsatorna a Pride hónap alkalmából érzékenyítő videókat készített a gyerekeknek, amelyekben szerepelt a Black Lives Matter mozgalom és egy transzvesztita előadó, Nina West drag queen is. A Nickelodeon csatornán már a Pride-hónap előtt is megjelentek olyan filmek, amivel érzékenyíteni akarták a gyermekeket, de máskor nem tették ennyire nyilvánvalóan, hanem egy rajzfilmbe illesztették be az „oktatóanyagot”.

A Nickelodeon mellett a Cartoon Network is támogatja a gyermekek érzékenyítését, ők például egy Instagram-bejegyzésben kívántak boldog Pride-hónapot minden LMBTQ+ családnak.

A Disney műsorszolgáltató sem maradt ki az érzékenyítésből. Június 27-re egy online műsort készítettek a Pride-hónap tiszteletére, aminek az egyik házigazdája ismét Nina West drag queen volt, de Breki a béka is tiszteletét tette a Szezám utcából, hogy támogassa az LMBTQ-közösséget.

Mesekönyvnek álcázott LMBTQ-propagandakiadványok már óvodás kortól
 
 
Számos olyan gyerekeknek szóló kiadvány jelent meg az elmúlt időszakban, melyek egészen óvodás kortól tanítják genderideológiára a gyerekeket.
 
Ilyen a The GayBCs című könyvecske, ami keménylapos kiadásban jelent meg, egyértelműen a legfiatalabb, néhány éves gyerekeknek szól. A könyv minden lapján az ábécé egy betűjét mutatják be, melyekhez a genderideológiának megfelelő szavakat társították.
 
A „Love makes a family” című mesekönyv formátumú propagandakiadvány szivárványcsaládokról készült rajzokkal mutatja be, hogy a szerzők szerint mit jelent a szeretet, és egymás elfogadása.
 
Szintén az óvodás korú gyermekeket érzékenyíti a Pink For Boys című könyv is, amiben a színekkel kapcsolatos sztereotípiákkal próbál leszámolni a szerző úgy, hogy közben színekre, a Pride-zászló színeire tanítja a gyerekeket. A szerzők tudatosan kihasználják azt a tudományos tényt, hogy a színek tanulása kiemelt jelentőségű a gyerekek fejlődése szempontjából.
 
Az oktató jellegű könyveken túl, a klasszikus mesék ötlettelen átírásával is utat törnek maguknak a genderpropaganda aktivistái.

A szülők engedélye nélkül, ellenőrizetlenül ömlik a genderideológia a gyerekekre az iskolákban

 Ezekkel a mesekönyvnek álcázott kiadványokkal ráadásul szinte kontroll nélkül találkozhatnak a gyerekek például az Egyesült Államokban, ahol a „sokszínűség”, „erőszakmentesség” és „integráció” címszavak alatt országszerte megtalálhatóak az iskolai könyvtárakban azok a kiadványok, melyek a genderideológia különböző tanait hirdetik.

Óriási felháborodást váltott ki, amikor egy virginiai iskola könyvtárában előkerült egy példány a Gender Queer: A Memoir című könyvből. A korábban számos díjat nyert könyv ugyanis – mint a nyilvánosságra került képekből kiderült – gyermekpornográfiát és szexuális együttléteket is tartalmazott az érzékenyítő tartalmakon túl.

Az LMBTQ témájú mesekönyvek megjelenése az iskolákban azonban nem segít, hanem árt a gyerekeknek, állítja a The Heritage Foundation nevű konzervatív think tank kutatója.

Jared Eckert szerint a kutatások azt mutatják, hogy veszélyes lehet a gyermek mentális egészségére, ha túl korán szembesül szexuális tartalmakkal, ezért arra figyelmezteti a szülőket, hogy a tájékozódjanak az iskolákban, miről tanítják gyerekeiket.

Transztábor gyerekeknek és Pride-felvonulás ovisoknak

 

Szivárványos zászló és saját Pride-graffiti készítése, egy közös menetelés. Ezek a programok is szerepeltek az óvodásoknak rendezett Pride-on a svédországi Karlstadban szeptember elején, amiről az önkormányzat közösségi oldalán számolt be.

Mint írták, az érintett óvodák sokat tesznek azért, hogy mindenki az lehessen, aki akar, ez volt a program fő üzenete is.

A rendezvényt rengeteg kritika érte.

Sokak szerint egyáltalán nem kellene mindenféle ideológiára tanítani a gyerekeket, csak hagyni kellene, hogy gyerekek maradjanak. Többek szerint teljesen természetellenes transzideológiára tanítani a gyerekeket, és óvodásoknak arról beszélni, hogy megváltoztathatják a nemüket. Mások szerint a kisgyerekeknek még azon sem kellene gondolkoznia, hogy a fiúkat vagy a lányokat szeretik.

Kiskorúaknak pubertásblokkoló

Nagy figyelmet kapott, és óriási felháborodást okozott idén, amikor Nagy-Britanniában újra engedélyezték pubertásblokkolók gyermekeken való használatát.

A brit fellebbviteli bíróság döntése értelmében a kiskorú állampolgárok újra hozzájuthatnak a nemváltáshoz szükséges gyógyszerekhez, annak ellenére, hogy számos botrány robbant ki az elmúlt években amiatt, hogy fiatalok túl könnyen jutottak hozzá efféle készítményekhez.

Sok fiatal később ugyanis megbánta, hogy meg akarta változtatni a nemét, a pubertásblokkoló- és hormonkezelések azonban visszafordíthatatlan változásokat okoztak a testükben.

 

Forrás: V4NA

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató