2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

VV Zsolt azért várja a kormányváltást, mert homoszexuálisként gyereket akar örökbe fogadni

Amennyiben ez nem történik meg, meglehet, külföldre költöznek párjával.


 
Az rtl.hu interjút készített Osváth Zsolttal, a ValóVilág egykori szereplőjével. Osváth többek között kitért arra is, hogy 2022-től első sorban a kormányváltást várja. Mint fogalmazott: „A kormányváltást várom a legjobban, és leginkább attól tartok, hogy ez esetleg nem történik meg. Nem azért, mert utálom Orbán Viktort, hanem mert gyereket szeretnék homoszexuálisként örökbe fogadni. És ez a kormány ezt most gyakorlatilag megtiltotta, miniszteri engedély kell hozzá. Ez a kormány nem annyira bírja a melegeket. Nekem ez a legfőbb indokom a kormányváltásra, vállalom, hogy önzésből kezdtem el így gondolkodni.

Hosszú idő óta először gondolom úgy, hogy sikerülhet az ellenzéki győzelem.

Az előválasztás sikere, mozgósító ereje optimistává tett. Azóta nagyon elhiszem, hogy sikerülhet, és teszek is érte. Ha mégsem jön össze, akkor az itthoni vállalkozásaink vezetésére megkeressük a legalkalmasabb embereket, és egy adott ponton külföldre költözünk, hogy ott alapítsunk családot”.

Úgy véli, ha nyerne az ellenzék áprilisban, a Fidesz később mindenképp hatalomra jutna megint.

„Amennyiben összejön a kormányváltás, szerintem akkor is csak négy éve lesz az ellenzéknek, és utána visszajön a Fidesz újabb tizenkét évre.

Csak négy évet fog kapni az ellenzék, a Fidesz pedig mindent meg fog tenni, hogy visszatérjen a hatalomba.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató