2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Makizajt leszarják a magyarok: csak akkor keresik, amikor összetöri magát, hogy röhögjenek rajta

Óriási dráma van az ellenzéknél. Kegyetlenül beleszállt az Amerikából pénzelt, ultraliberális Szabad Európa a baloldal kapitányába, Márki-Zay Péterbe.

A ma megjelent cikkükben azt taglalják, hogy a magyarok messze legfőbb közösségi médiáját is uralja a kormánypárt és a Facebookra felépített megmondóembereik.

A Szabad Európa szerint a Google magyarországi keresési adatai nem csalhatatlan mutatói a választói érdeklődésnek, de jó indikátorai. Ez alapján az látszik, hogy az előválasztás után saját erőből már egyáltalán nem tudtak az érdeklődés középpontjába kerülni a vezető ellenzéki politikusok - írják, majd bemutattak több diagramot is. 

Ilyen mondat jelent meg az ultraliberális oldalon:

Egy komolyabb kiugrás volt, ahol Márki-Zay Péter jelentősen megelőzte Orbán Viktort, de az nem politikai jellegű eseményhez kötődött. December 19-én derült ki ugyanis, hogy Márki-Zay Péter balesetet szenvedett, eltörte a kezét.

Beszarunk... 

Jakab akkor került helyzetbe, amikor félrekufircolt

Kétszer előzött Jakab Péter, a Jobbik elnöke is. Ebből első alkalommal kormánypárti kampány indult ellene, nyíltan házasságtöréssel vádolva őt - írja a Szabad Európa.

Hozzáteszik:

Az egész évet heti bontásban vizsgálva még egyértelműbb, hogy az előválasztás valószínűleg nagyon erősen felkeltette az emberek figyelmét. Előtte és utána viszont nem tudott hasonló figyelmet elérni az ellenzék.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató