2022. január 18. - Piroska
EUR : 355.89
USD : 311.53
Időjárás ikon

Társkeresőn ismerkedett meg a kiskorú lánnyal a gyáli férfi, akit megerőszakolt egy erdőben

A Pest megyei nyomozók befejezték annak a 24 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint internetes társkeresőn ismerkedett fiatal lányokkal, egy kiskorú áldozatát meg is erőszakolta.

Egy Pest megyei gyermekjóléti szolgálat pszichológusának jelzése alapján 2021 márciusában jutott a rendőrség tudomására a bűncselekmény. A nyomozók minden lehetséges módon gyűjtötték az információkat, végül 2021. április 19-én azonosították a szexuális ragadozót, felkutatták, majd a fővárosban, alkalmi szálláshelyén elfogták.

A 24 ÉVES F. GERGŐ ELEINTE TAGADTA BŰNÉT, KÉSŐBB TETT CSAK RÉSZLETES BEISMERŐ VALLOMÁST.

A gyanú szerint a férfi egy online felületen ismerkedett meg egy kiskorú lánnyal, sokat beszélgettek. Egyre nagyobb bizalmat fektettek egymásba, egy idő után meztelen képeket is cseréltek. Ezeket felhasználva a férfi, hogy áldozatával szexuális viszonyt létesítsen, megfenyegette, ha nem áll kötélnek, mindegyik, korábban tőle kapott meztelen képét felfedi a szülei előtt.

A fenyegetés megtette hatását, a lány félelmében 2021. március 14-én elment a megbeszélt találkozóra.

GYÁL EGY KIETLEN, ERDŐS RÉSZÉRE SÉTÁLTAK, MAJD AZ AKKOR 23 ÉVES FÉRFI - A LÁNY FOLYAMATOS TILTAKOZÁSA ELLENÉRE - MEGERŐSZAKOLTA.
 
A gyanúsított ugyanazon módszerrel több áldozatot is kiszemelt magának, volt olyan kiskorú lány is, akikkel meztelen képeket cseréltek, de a személyes találkozások elmaradtak.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az azóta letartóztatott F. Gergővel szemben szexuális kényszerítés bűntette valamint gyermekpornográfia bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat átadta az ügyészségnek.

Forrás: Origo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató