2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Volner János: a választás tétje az lesz, hogy a baloldallal együtt visszatér-e a szervezett bűnözés

Az lesz a tét a 2022-es választásokon, hogy a baloldallal együtt visszatér-e a szervezett bűnözés Magyarországra – jelentette ki a Volner Párt elnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Volner János szerint

a baloldalon pártok „jönnek-mennek”, de a szervezett bűnözéssel fenntartott kapcsolat állandó,

mivel „a szervezett bűnözésnek és a baloldali vezető politikusoknak azonosak az érdekeik”.



Kiemelte: a korrupció a baloldali kormányzás idején „csúcsra volt járatva”, és a korrupt politikusok „kiszolgálták az alvilág vezetőit”, akik hozzájutottak például fővárosi belvárosi ingatlanokhoz. Megemlítette Prisztás Józsefet, Vizoviczki Lászlót, Tasnádi Pétert és Portik Tamást, akiket egyaránt a baloldalhoz kötődő, „közismerten az alvilág fejeként ismert bűnözőként” jellemzett.

A sajtótájékoztatón Volner János kitért a fővárosi közművégek „luxuséletmódot élő” vezetőjére, Mártha Imrére is. Azt mondta: miközben egy „kemény maffiózó” családjától vásárolta kétmilliárd forintot érő budai villáját,

az általa vezetett vállalattól „folyamatosan rúgják ki a dolgozókat”,

Karácsony Gergely főpolgármester pedig arra panaszkodik, hogy romlanak a közállapotok, mert a kormány nem ad elég pénzt. Azonban „pénz van, csak magánzsebekben a baloldalon” – jegyezte meg.

Úgy fogalmazott: 2022-ben a Fidesznek arra kell felkészülnie, hogy a baloldal a szervezett bűnözés tagjaival összefog, és „mindent megtesz annak érdekében, hogy embereket megzsaroljon, lejárasson, és akár róluk híreket hamisítva elérje a kormányváltást”.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató