2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Márki-Zay azonnali lemondását követeli a Népszava

Tegnap beszámoltunk Márki-Zay beszédéről, amire a Kutyapárt elnöke is reagált. Éjjel az Amerikai Népszava is megszólalt, amit változtatások nélkül közlünk.

 

"Ez szégyen és gyalázat, az ellenzék lejáratása

Az unalmat néhány gyomorszájas ütés váltogatta, amikor Márki-Zay saját személyét összemosta a választási körzetek közös ellenzéki jelöltjeivel, mintha a személyét ért kritikák és a leváltásának egyre gyakrabban elhangzó óhaja az egész előválasztást, s annak valamennyi megválasztott jelöltjét érintené vagy kérdőjelezné meg. A gyomrosok után jobbkezes horgok következtek, amikor is az újévi köszöntésben a jelölt az árulókról, a Fidesz beépített embereiről beszélt, a jogos kritikát Fidesz-ügynökök támadásának beállítva.

E logika szerint, ha mi azt mondjuk, hogy aki ezt a beszédet írta (ha volt ilyen), s aki elmondta, továbbá, aki ezt videón közvetítette, a látványt és a hátteret megkomponálta tökéletesen alkalmatlan a feladatára (és egy balkáni választási kampányban is azonnal megbukna vagy azonnal kirúgnák, ahogy azt a kommunikációs vezetőt is, aki mellett egy ilyen produkciót kiadhat egy miniszterelnök-jelölt a kezéből, és vagy nem rúgják ki vagy ha nem hallgatnak rá, azonnal nem mond le), akkor mi árulók vagyunk, a Fidesz lefizetett ügynökei."

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató