2022. január 23. - Rajmund, Zelma
EUR : 357.02
USD : 314.86
Időjárás ikon-2°

Gyurcsány Ferenc: Vagy Márki-Zay Péterrel győzünk, vagy senkivel

„Tisztességes erőfeszítést teszünk azért, hogy jó megoldásokat találva győzelemre vigyük a polgári, európai Magyarország ügyét” – írta bejegyzésében a DK elnöke. 

Közös összefogásra és Márky-Zay Péter melletti kiállásra szólította fel követőit Facebook-bejegyzésében Gyurcsány Ferenc.

A szemkilövető szerint lassan mindenkinek meg kell értenie, hogy „vagy a hat ellenzéki párt győz, vagy a Fidesz. Vagy Márki-Zay Péterrel győzünk, vagy senkivel.”

Gyurcsány Ferenc vélhetően a mostanában egyre gyakoribb, ellenzéki vezetőktől érkező, Márki-Zay Péternek címzett bírálatokra gondolt. Mint ismert, december elején Donáth Anna kritizálta Márki-Zay kampánystratégiáját, de a napokban Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt elnöke is nekiment a baloldal miniszterelnök-jelöltjének.

Gyurcsány bejegyzésében azt írja: „Tudom, nincs könnyű dolga annak, aki a magyar nyilvánosságból akar tájékozódni. Elfogadom, hogy időnként nem lehet nem megszólalni felelős közembereknek. De írom, mi, akiket képviseletekkel biztatok meg, tisztességes erőfeszítést teszünk azért, hogy jó megoldásokat találva győzelemre vigyük a polgári, európai Magyarország ügyét.”

A DK első embere hangsúlyozza: sokat segítene, ha többen értenék ezt a „sokszor gyötrő belső küzdelmet”, és támogatnák a közös ügyet. 

„Hol sok a karc, kevesebb a fény” – zárja bejegyzését Gyurcsány.

Forrás: Mandiner

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató