2022. január 28. - Karola, Károly
EUR : 358.69
USD : 320.34
Időjárás ikon

Donald Trump: „Teljes mértékben” támogatom Orbán Viktor újraválasztását

A volt amerikai elnök szerint a magyar miniszterelnök Orbán Viktor „szívből szereti hazáját, és biztonságot akar népének”.

Nem mindennapi helyről kapott támogatást a magyar miniszterelnök. Maga Donald Trump, az Egyesült Államok volt elnöke állt ki mellette nyilvánosan.

Trump a Save America nevű kampányszervezetén keresztül küldött ki közleményt, mely honlapján ugyan még nem jelent meg, de a Twitteren azonnal posztolta szinte az összes címzett újságíró.

 

Ebben a volt elnök arról beszél, mennyire tiszteli a magyar miniszterelnököt, aki csak és kizárólag jót tett a magyarokkal.

„Orbán Viktor szívből szereti hazáját, és azt akarja, hogy a népe biztonságban legyen. Hatalmas és csodálatos munkát végzett Magyarország védelmében, az illegális bevándorlás megállításában, a munkahelyteremtésben, a kereskedelemben, és meg kellene neki engedni, hogy folytassa a közelgő választáson is. Ő egy erős vezető, akit mindenki tisztel. Teljes mértékben támogatom őt és újraválasztását Magyarország miniszterelnöki posztjára” – áll a közleményben.Mint ismert, Orbán Viktor volt az első miniszterelnök, aki 2016-ban nyilvánosan is kiállt Donald Trump mellett, 2019-ben pedig Washingtonban személyesen is találkoztak.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató