2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Amerikai Népszava: Orbán örülhet, mert ilyen pusztítást az ellenzéken belül még ő sem tudna rendezni, mint Makizaj

Igazi dráma van a komcsiknál. Márki-Zay Pétert ütik-verik.

Most ezzel az írással jött ki Bartusék szennyoldala:

Orbán röhög

Elkerülhetetlen, hogy a hetedik frakció ügyében megszólaljon Karácsony Gergely, aki elsőszámú felelőse annak, hogy az ellenzéket megosztó, sok tekintetben ellene dolgozó, saját politikai karriert építő Márki-Zay Péter lehetett az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, akit alaposan félreismertek (nem ismertek eléggé) azok a balliberális, tekintélyes volt SZDSZ-es és MSZP-s értelmiségiek és egykori politikusok, akik Karácsony Gergely támogatóiként álltak át Márki-Zay Péter oldalára. Nekik világossá kell tenniük, hogy akarják-e Jeszenszky Gézát és társait feltámasztani?

Jakab Péter hódmezővásárhelyi zarándokútja fontos jelzés, miután a Jobbikot talán még Márki-Zay Péter sem kommunistázhatja le, és a Jobbik a hozzá szellemileg legközelebb álló párt. Márki-Zay politikai éretlenségére és alkalmatlanságára jellemző, hogy a Jobbikot is magára haragította, miután a DK elnöke után a Jobbikot is nyilvánosan megtámadta. Ez akkor is taktikai hiba, ha az eltervezett pártja legfőbb jobboldali riválisa a Jobbik, ahogy azt ő már ki is fejtette. A Jobbik nyilván nem örül egy mesterséges képződménynek, amely az ő tagjait és szavazóit célozza meg.

Egy biztos, Orbán Viktor örülhet, mert ilyen rombolást és pusztítást az ellenzéken belül még ő sem tudna rendezni, mint a közös miniszterelnök-jelölt, aki azokat "árulózza", akik kifogásolják ezt.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató