2024. február 25. - Géza
EUR : 388.81
USD : 359.44
Időjárás ikon13°

Mentőt hívott, mert fájt a csuklója, majd 18 perc múlva panaszt tett, mert még mindig nem értek ki hozzá

Meghökkentő panaszt voltak kénytelenek kivizsgálni az egyik mentésirányításon a két ünnep között – írja az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.

A történet azzal kezdődött, hogy egy harminc év körüli nő az öt napja tartó csuklófájdalmai miatt hívta a mentőket. A hívástól számított 18 perc múlva a nő ismét telefonált, ezúttal azért, hogy panaszt tegyen, amiért a mentők még mindig nem értek ki hozzá.

Az OMSZ azt írja, hogy a végig türelmes mentésirányító ugyan hosszasan próbálta elmagyarázni, hogy éppen magasabb prioritású eseteknél nyújtanak segítséget az életmentők, a nő nem volt hajlandó elfogadni, hogy a több napos csuklófájdalom miatt bajtársuk nem riaszthat azonnal egy szabad rohamkocsit. A nő ezen felháborodott, és inkább nem kérte a mentők segítségét.

A történetnek azonban itt még nincsen vége. A nő pár óra múlva megint telefonált, de csak azért, hogy kiegészítse a korábbiakat. “A maga balfasz kollégája miatt most elém kerülnek, akiket mentővel hoznak a sürgősségire” – mondta a mentésirányításnak. Az OMSZ kivizsgálta az esetet, szerintük a mentésirányító nem hibázott, az eredményről hivatalosan is tájékoztatták a panaszost.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató