2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Szabó: magánnyomozókat bérelnek fel, hogy dolgozzanak rám, de az én életem tiszta

Kabul Rózsája a Jelen hetilapnak nyilatkozott.

A mérhetetlen Párbeszéd társelnöke nagyon kemény mesét adott elő.

Egy dolgot nem tudnak: megfélemlíteni. Nem tudom véletlennek tekinteni például, hogy most már hónapok óta a házam előtt bizonyos emberek hol reggel hatkor, hol este tízkor különböző autókban várakoznak, és ha reggel elindulok a munkába, akkor ők is elindulnak utánam. Az ilyen eszközökkel pontosan azt célozzák, hogy ne aludjunk nyugodtan. De üzenem a Fidesznek: én jól alszom, nekem, velük ellentétben, nincs titkolni valóm - fejtegette.

Hozzátette:

 Kaptam olyan jelzést is, hogy magánnyomozókat bérelnek föl, hogy dolgozzanak rám, de nehéz azt gondolni, hogy ebből a hatóságok nem veszik ki a részüket. Persze a szakszolgálatokat bevetni rendkívül kockázatos, hiszen képviselőket nem lehet csak úgy megfigyelni. Ha ezt alapos indok és bírói engedély nélkül teszi bárki, azért börtön jár. Mindenesetre ezzel az egésszel meg kell tanulni együtt élni, de ez nem mindig könnyű. Ha például ismeretlenek találkozóra hívnak, nem megyek el, nehogy valami bűnöző legyen, akivel aztán lefotóznak. Itt most minden eszközt bevetnek ellenünk, nagyon észnél kell lenni.

Majd így folytatta: A diktatúrák sajátja a paranoia is. Mivel az én életem tiszta, rólam is csak azt tudták kitalálni, hogy a CIA ügynöke vagyok.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató