2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Makizaj ma végezte ki magát végleg

Tegnap éjjel már beszámoltunk arról, hogy a Telex is megunta Márki-Zay hülyeségét, és ez ma tovább élesedik. Márki-Zay megszólalt a vádaskodásai miatt, és véleményünk szerint, innentől kezdve bármelyik jobboldali lapot, be merné perelni az ellenzék, csupán ezt kell bemutatni. Úgy gondoljuk, hogy ettől tényleg nincsen már lejjebb. Tehát innentől, mi is azt írunk, amit csak akarunk, mert semminek nincsen következménye. Természetesen olyan értelemben van, hogy rendes háború alakult ki a kijelentései miatt, és mindenki az azonnali eltávolítását kéri.

Makizaj ezt bírta írni:

"Az Orbán Viktor egészségügyi állapotára és orvosi kezeléseire vonatkozó információk a törvény által védett személyes adatok. Ebben a tekintetben őt azonos jogok illetik meg minden magyar állampolgárral.

A magyar állampolgárok millióitól eltérően azonban ő a fideszes kiváltságosok vezetőjeként megengedheti magának, hogy a világ bármelyik magánklinikáján kezeltesse magát Graztól Marbelláig, ahogy azt is, hogy magánrepülővel focimeccsekre járjon, illetve gyermekeit olyan méregdrága nyugati elitiskolákba járassa, amit hivatalos adózott jövedelméből aligha engedhetne meg magának.

A Fidesz tudatosan tette tönkre a magyar közegészségügyet, hogy Mészáros biztosítójával Tiborcz ingatlanjaiban a fideszes oligarchák gazdagodjanak az egészségügyön is. Miközben a kiváltságos kevesek külföldi magánklinikákon kezeltetik magukat, évente tízezrek halnak meg megelőzhető betegségekben és sokaknak csak a magánegészségügy jelenti a gyógyulás esélyét súlyos anyagi terhek árán. Ennek vetünk véget és elszámoltatjuk a jelenlegi hatalmat a súlyosan elhibázott járványkezelésért, korrupt módon beszerzett lélegeztetőgépekért és kínai vakcináért. A tegnapi nyilatkozat az Egységben Magyarországért azon vállalását tükrözi, hogy kormányváltás után mindenki számára ingyenesen kell biztosítani a hozzáférést a színvonalas egészségügyhöz."


 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató