2024. április 24. - György
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Két felvidéki fiatal beperelte az UEFA-t a német-magyaron tapasztalható LMBTQ-propaganda miatt

A 2021-es labdarúgó Európa-bajnokság szellemét időről-időre megzavarta az agresszív LMBTQ propaganda. A szivárványszínt igyekeztek minden lehetséges módon és helyzetben az emberek arcába tolni. Ez visszaélés volt azokkal szemben, akik a focira voltak kíváncsiak és pénzt fizettek azért, hogy megnézzenek egy meccset.

A németek azonban nem tudták elfogadni, hogy a pedofiliával, a melegházassággal, az örökbefogadással kapcsolatban a magyar társadalom többségének más a véleménye, mint a németeké. Frusztrációjukat úgy akarták feloldani magukban, hogy az alapjáraton is túlzott LMBTQ propagandát feltekerték a maximumra.

Előbb az Allianz Arénát akarták szivárványszínűre festeni a német–magyar meccs idejére. Amikor ezt az UEFA elutasította, akkor a német válogatott kapusa, Manuel Neuer a csapatkapitányi karszalagot szivárványos zászlóra cserélte le. Sőt, a reklámtáblák is szivárványszínűek lettek, valamint a szervezők (hivatalos keretek között) szivárványos zászlókat osztogattak a stadion körül.

A magyar himnusz alatt pedig egy félőrült LMBTQ aktivista rohant be a pályára szivárványzászlóval.

A jelek szerint a magyarokkal szembeni gazemberséget a felvidéki magyarok is szívükre vették. Ezért Csonka Ákos zselízi önkormányzati képviselő és Nagy Dávid jogász nemrég beperelte az UEFA-t és arra kérte a szövetséget, hogy fizesse vissza a jegy árát.

Normális esetben ugyanis senkit nem kényszeríthetnek arra, hogy meccs helyett LMBTQ propagandát nézzen. Különösen úgy nem, hogy tetemes összegbe került a részvételt biztosító jegy.

 

A felvidéki fiatalok az ingyen zászló és a magyar himnusz meggyalázása miatt döntöttek úgy, hogy perre viszik a silány minőségű szervezés ügyét.

Az ítélet akár precedens értékű is lehet: Vagy igazság születik és a bíróság rendet tesz az erőltetett propaganda kérdésében. Vagy a bírók elutasítják a felvidékiek keresetét, és akkor tudomásul kell vennünk azt, hogy amennyiben sportot szeretnénk nézni, kénytelenek leszünk az ideológiai pirulát is bevenni.

Forrás: Kontra

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató